byte Публикувано 17 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 17 Април, 2009 Някой виждал ли е на пазара gigabit low-cost суичове с елементарни VLAN/порт функции, като смарт-овете на неомонтана ? Виждам, че realtek са готови с чиповете, но не намерих изпъление. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 6 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Май, 2009 С нетърпение чакам момента в който ще сменяме 100Mbit-овите дървета със гигабитови! А дори и без поддръжки на VLAN и т.н. - само комутатор 8+ портов, каква е най-ниската цена, която сте намирали? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Май, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Май, 2009 Аз цените искам да дигам не скоростите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 7 Май, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2009 Неомонтана са пуснали слуха, че скоро ще има аналог на гигабит Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 31 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2009 Обикновените гигабитови суичове които видях наскоро бяха между 87лв и 120лв за 8 порта, в стайна кутия, например D-Link-а който ми се мерна беше 87лв. Това все още е скъпо. Някой намерил ли е някаква оферта за по-евтини? Ако трябва да се кооперираме да докараме голям брой платки от тайван за да излезе по-евтно! p.s. едит: http://mikrotik-bg.net/YaBB.pl?num=1211393190/15#16 8 port 45 лв 5 port 30 лв голямо търсене падна. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 1 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Август, 2009 Гигабитовия D-Link май е с 10-15 левчета по малко... Но проблема е друг иска 5В / 2А.За жалост не съм отварял още такъв но най-вероятно няма да се държи коректно на 12В. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване