The Choice is Yours Публикувано 6 Май, 2014 Доклад Сподели Публикувано 6 Май, 2014 Здравейте на всички! Искрено се надявам да не съм пропуснал такава тема във форума и да не се повтарям Ще карам направо, имам мрежа около 50 човека +/- разбира се в която искам да изградя хотспот точки с микротик със ограничен достъп до потребителите, едната ми хот спот точка искам да я изградя в блок който е 8 етажа висок и 50 метра дълаг трябват ми хубави, ЕВТИНИ най вече и мощтни антени Понеже до сега не съм работил с микротик за 1-ви път ще ми е а само хубави неща чувам и ми трябва съвет за това какъв микротик ще ми трябва за изграждане на безжични мрежи естествено ще има както безжичен така и окабелен интерент така че да става и за двете ако има вариант и по отделно също ще приема предложения Ако някой ползва нещо и знае къде се продават рутери и антени на лизигн също ще съм много благодарен за предложенията Много благодаря предварително! Купи-продай биткойни / Директен вносител на алуминиеви парапети, ковано желязо и инокс Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2014 Подобно нещо се прави с 1 микротик и повечко АР устройства като на АР устроствата е активиран опция за изолация а mikrotik-a си e hotspot за предпочитане на х86 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 7 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2014 Става и с всякакви устройства на Ubiquity повечето на Tp-Link. и tanaza фирмуер , които е платен обаче, но за смметка на това е лесен за инсталация поддържа се от всякъде и има сума ти благинки. Не каза тоя хотспот свободен ли ще е, с пароли, с пари и т.н. Ако не си работил с Микротик , отдели едни 5-6 месеца за да се научиш. Почни с нещо лесно дето го знеш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2014 Не плаши толкова човека нещата се учат за 1 седмица с желание и никога без Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 7 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2014 това важи ако си линукс потребител ако си на виндовс ,срока е съвсем реален ;-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2014 В 95% от времето съм на Джам ОС, така че е съвсем вярно във всички случаи. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 7 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2014 чак да не повярва човек, почвам да получавам комплекси за малоумие или ще да е от ЕГН-то ;-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 9 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 хубави, ЕВТИНИ трябват ми хубави, ЕВТИНИ най вече и мощтни антени има и такива... ама са отделно някой да ме ощипе за да се събудя пак в 2014-та година. подобни теми ме връщат много назад. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване