netuno Отговорено 22 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2014 Фърма е 5.5.2, до колкото помня. А за бисквитките - не съм ги спирал. Възможно ли е от онова съобщение със сертификата да не дава да се пишат бисквитки и това може ли да има връзка с невъзможността да вляза в настройките? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 22 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2014 ssh? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netuno Отговорено 22 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2014 Можеш ли да уточниш? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 22 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2014 Напоследък, идват сума ти устройства със скапан чип на флаша. Преди време имахме малък спор с колега защото чипа е точно под дросела на захранането. Той твърди ,че не е от дросела защото дросела е затворен а аз си мисля ,че е от него , щото скапаните флашове са на най-различни производители. Да не би и при теб да е нещо подобно. Пробвай да го флашнеш през tftp ако не стане явно ще иска нов чип и флашване през програматор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 23 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2014 (Редактирано) Проблема който си описал съм го наблюдавал на устройство което му се бяха скапали ЕЕПРОМ данните . Това е мястото записано от производителя с МАК адресите и калибровъчните данни. Префлашване с ТФТП минава успешно но после се чупи. Със сериен порт закачен в устройството може да видиш стартъп и лога. Оправи се с подмяна на флаша от изгоряло такова. Успех ! Редактирано 23 Април, 2014 от bobo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 24 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2014 Проблема който си описал съм го наблюдавал на устройство което му се бяха скапали ЕЕПРОМ данните . Това е мястото записано от производителя с МАК адресите и калибровъчните данни. Префлашване с ТФТП минава успешно но после се чупи. Със сериен порт закачен в устройството може да видиш стартъп и лога. Оправи се с подмяна на флаша от изгоряло такова. Успех ! оправя се и с флаш от Комет за няколко лева и програматор + fullflash. По лесно е от колкото да нацелиш крачетата на оригиналния флаш, взет от друго устройство , имаш право на един опит , при втория обикновено се надига някоя пътечка на флаша и става доста тегаво за възстановяване. Аз понякога слагам куплунг и преходник , та да имам безброй опити ;-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 24 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2014 "Въпрос на вкус, казало кучето ... " Всеки както му е удобно . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване