jirafa777 Публикувано 15 Април, 2014 Доклад Сподели Публикувано 15 Април, 2014 имам флашка за интернет на макс телеком но хваща интернет само навън , днес купих 2x5м usb кабел общо 10 м но не тръгва прегледах форуми и на едно място бяха писали че пускат 5 волта на +и– и работите се оправят но уви не става.кажете ми как да я подкарам тази флашка през 10м usb кабел Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 15 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Април, 2014 Y кабел за да може да закараш 1 ампер или кабел от тези с удължител с електроника или хъб с адаптер. Варянт е и powerline адаптер и антената седи в стаята с по читав сигнал. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 16 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2014 Aми то си има стандарт за тая работа. Няма да стане с обикновен кабел. Има активни кабели но 10 метра си е доста за USB. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 16 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2014 М/у двата кабела сложи един USB хъб с собствено захранване или USB удължител през UTP кабел. С него може и повече от 10 метра Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 16 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2014 И аз така карам , с USB HUB и съм му боднал 3 амперов адаптер! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
net-sar Отговорено 16 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2014 Ако не ти се дават пари за тези хъбове,купи UTP или FTP(каквото намериш) кабел клас 5 .срежи мъжкото и женското USB -закачики всяко жило с две от FTP ,UTP -и на 10м си готов . От личен опит ти го казвам,понеже сечението ще е много по малко и щети докара тези 5 волта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 16 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 16 Април, 2014 и кои жила се ползват че тия 10 метра ми убегнаха на мен 5 метра мах изкарах Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 17 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2014 На 16.04.2014 г. at 18:56, net-sar написа: Ако не ти се дават пари за тези хъбове,купи UTP или FTP(каквото намериш) кабел клас 5 .срежи мъжкото и женското USB -закачики всяко жило с две от FTP ,UTP -и на 10м си готов . От личен опит ти го казвам,понеже сечението ще е много по малко и щети докара тези 5 волта Това наистина ли го мислиш 'понеже сечението ще е много по малко ' ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2014 Явно на електрожените им слагат многожилен за да има загуба на ток и да произвеждат повече топло Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
net-sar Отговорено 17 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2014 (Редактирано) На 16.04.2014 г. at 21:44, freenet написа: Това наистина ли го мислиш 'понеже сечението ще е много по малко ' ? Прощавайте момчета! имах предвит съпротивлението. Но неви дава чест като модератори и по големи батковци да оплювате,вместо да попрвяте по малките и да ги коригирате. Понякога човек от прекалено много работа и житейски грижи може да обърка термините с цел да помогне,а вие можехте да ме поправите,защото точно вие (111111) знаете какво имах предвид? Редактирано 17 Април, 2014 от net-sar 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 18 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 18 Април, 2014 На 17.04.2014 г. at 6:34, net-sar написа: Прощавайте момчета! имах предвит съпротивлението. Но неви дава чест като модератори и по големи батковци да оплювате,вместо да попрвяте по малките и да ги коригирате. Понякога човек от прекалено много работа и житейски грижи може да обърка термините с цел да помогне,а вие можехте да ме поправите,защото точно вие (111111) знаете какво имах предвид? Спокойно момко, тука така се шегуваме …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jirafa777 Отговорено 23 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2014 ами то хубаво се шегувате но аз не съм постнал темата ей така да се шегувате или по точно да се еб..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 23 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2014 (Редактирано) Интересно ми е дали ТОВА ще му реши проблема ? А относно Макс Телеком имах приятел който работеше там , както ми е казвал какви " чудеса от храбрости" са правили за да пуснат даден клиент ,направо се плаша.... Редактирано 23 Април, 2014 от space Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване