TPLINK841N Публикувано 11 Април, 2014 Доклад Сподели Публикувано 11 Април, 2014 Здравейте, имам рутера от заглавието с последния заводски фърмуер, но искам да го използвам като client, но понеже тази опция не се поддържа от офиициалния фърм ще мина на dd-wrt. Въпросът ми е: коя версия на dd-wrt е най-стабилна с най-малко бъгове за моя рутер ? Благодаря ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muonplex Отговорено 19 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2014 (Редактирано) Здравейте, имам рутера от заглавието с последния заводски фърмуер, но искам да го използвам като client, но понеже тази опция не се поддържа от офиициалния фърм ще мина на dd-wrt. Въпросът ми е: коя версия на dd-wrt е най-стабилна с най-малко бъгове за моя рутер ? Благодаря ! Ти си написал v8.4 значи качваш резивия 8.x Редактирано 19 Април, 2014 от muonplex Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TPLINK841N Отговорено 21 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Април, 2014 Ако рутера се брикне винаги ли мога да го вдигам през serial port ? При какви условия мога да прецакам bootloader-a ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 22 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2014 Тоя рутер е прост като бобена чорба. Докато лепиш конзоли и се бориш, винаги може да се свали флаш чипа и да му се запише нов фирмуер на програматор. За серийната конзола се иска , търпение, знания и доста четене. Не казвам , че е лош метода, просто не става бързо докато се научи човек. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TPLINK841N Отговорено 22 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2014 Аз имам работеща конзола, въвеждам си tpl и бутлодера спира да зарежда. Интересно ми е как да не се стига до разпояването, за което спомена, защото не съм от най-сръчните с поялниците, но имам интерес в ddwrt/openwrt и искам да знам как да си запазя бутлодера при флашванията, за да мога винаги да го вдигам през конзолата. Не разползгам с програматор, пък и за мен операцията по отпояването и запояването на чипа е сложничка. Нямам такава техника Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 23 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2014 принципно си прав , но една случайна грешка и може да го затриеш, затова казвам да си мислиш за fullflash под ръка и програматор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TPLINK841N Отговорено 23 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Април, 2014 А ако не объркам някой адрес мога ли да прецакам някоя част като art partition или самия U-BOOT ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване