muonplex Публикувано 6 Април, 2014 Доклад Сподели Публикувано 6 Април, 2014 Готвите ли се за наближаващия дъждовен сезон или отново със стълби на рамо и песничка на уста? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 Чакаме ги с нетърпение Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muonplex Отговорено 6 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 (Редактирано) Чакаме ги с нетърпение Хехе.. браво, браво! Като знам само, колко хора ми се оплакаха, специално за бурята вчера в северна България. Ядове, ядове.. Ама така е, като сме тръгнали с трици маймуни да ловим, хаха. Редактирано 6 Април, 2014 от muonplex Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 Каква буря къде по-точно ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 е чак сега ли при вас .. тука преди няколко дена мина и замина.. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muonplex Отговорено 6 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 е чак сега ли при вас .. тука преди няколко дена мина и замина.. Чак сега, да ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 Евролан са пуснали едни суичове с лека защита .. да видим как ще се държат Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muonplex Отговорено 6 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 Евролан са пуснали едни суичове с лека защита .. да видим как ще се държат IMAG1459.jpg При клиенти ли си ги слагал? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 Суича е читав за цената си. Имам една бройка предоставена от тях за тестове и за момента не е спирал. А колегата от време на време го щрака по кабела с електрошока Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 и аз съм взел бройки за тест.. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cako Milev Отговорено 6 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 Както всяка година колеги със стълбичка на рамо и суичове в склада барабар с импулсни и така всяка пролет,но все пак ако по-горе упоменатите суичове вършат някаква работа ще се тестват!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 То не са виновни само суичовете. Факторите са много... кабели, кутии, захранвания, заземявания, протектори и късмет Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2014 два бр от тея суичове вече ги изпратих ... горнали са от към захранване мисля, дц-дц-то на единия направо късо изтрещял чип, а другия тръгва пуска си теста и работи .. но след 10-на секунди захранванщия дросел започва яко да пече и суича блокира , ползвани са с не галванично разделени захр. , за тази цена можеше да сложат поне една елементарна зашита. Бих им направил дисекция но това си е работа на евролан .. 1 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2014 Чипа изгаря от по-високо напрежение особено когато е без външен транзистор нищо че го дават до 40В. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 14 Май, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2014 станаха 3 броя такива.. (само да поясня суичовете не са дефектни просто от някоя буря се прецакали) пекът им дроселите на захранването и като им падне индуктивността заради температурата суича спира да работи , досега с друг суич такъв проблем не съм видял , явно има някаква слабост пращам им ги да ги прегледат за да се изчисти този проблем. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване