master Публикувано 31 Март, 2014 Доклад Сподели Публикувано 31 Март, 2014 Някой чувал ли е нещо по въпроса, че искат да правят интернета там Free ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 31 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2014 Не,надали. Там са много изостанали в това отношение.В много от пограничните им села/градове наши фирми са доставчици дори. 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 31 Март, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2014 Еми правителството щяло да се заема по-въпроса. Човек който живее там го каза и аз съм малко скептичен но няма да се изненадам ако стане. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 Еми правителството щяло да се заема по-въпроса. Човек който живее там го каза и аз съм малко скептичен но няма да се изненадам ако стане. Ти сигурен ли си за държавата ? Това е по вероятно да стане в Албания Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 1 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 Интернет навсякъде е безплатен ! Плаща се за преноса (достъпа ) , въпроса е има ли значение кой ще плаща така ,че да е безплатно ако ще да е за цял континент . Преноса като такъв се състои от мрежа (кабелна безжична ) и множество центрове малки и големи които управляват тези мрежи , и те като физически такива постоянно се нуждаят от поддръжка и развитие. Да се стигне до клиента още няколко стъпки познати до болка на повечето във Форума . Истината е ,че все някой на някого трябва да плати , а че за някой щяло да е безплатно "въпрос на вкус" както е казал "Шаро" . "Безплатен обяд НЯМА" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 За Гърция 100%. Човека си е родом от там. Безплатен за него като краен клиент, Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 1 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 То и Мая Манолова каза, че в България ще прави безплатен Интернет и то преди няколко месеца го заяви много отговорно. Ма ние не вЕрваме явно човека вЕрва на гърците ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 1 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 Може да става дума за някой евро проект, подобен на този в БГ (държавните оптики в слабо развити региони) - който не се чу още ще го има ли (3 пъти го обновяваха, та си мисля по-скоро че агитират фирмите да идат да ги обгрижат тез райони вместо да дават пари за оптика). Или просто човека не е разбрал (пък може да става дума за локална инициатива на област/община). “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 Е аз не мога да разбера как я мислят тази работа да стане free нали някой трябва да изгражда и поддържа. Те парите пак от джоба на хората ще дойдат. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 1 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 Ако заделят от местните данъци и такси или от държавните, вероятно могат да си го позволят - разходите за такава услуга вероятно ще са нищожни в сравнение да речем с поддържането на пътната инфраструктура. А някоя фирма ще намаже от такъв монополен договор много “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 1 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 (Редактирано) Хайде да не ги мислим гърците, от много време си я карат с евро-пари. Наскоро бяха пред фалит като държава и какво стана -> стачки скандирания -> пакет от мерки и пари от евро-фондовете за спасение... Нека накараме земеделците и спедиторите да карат тракторите и камионите по граничните пунктове, а след около 10 години и у нас Нета може да е безплатен. Ще го плаща Общината или Държавата зависи от къде ще се завъртят парите. Редактирано 1 Април, 2014 от cna 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 1 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 няма да е безплатен според мен правитеството ще го плаща а парите на правителството от къде са от народа схемата е добра безплатен по вифи някой да си рови с телефона таблет лаптоп 1-2 мб в този случай губят доставчиците и един от доставчика там ще се нагуши яката Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 няма да е безплатен според мен правитеството ще го плаща а парите на правителството от къде са от народа схемата е добра безплатен по вифи някой да си рови с телефона таблет лаптоп 1-2 мб в този случай губят доставчиците и един от доставчика там ще се нагуши яката в гърция едни данъци... Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 1 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2014 Някой чувал ли е нещо по въпроса, че искат да правят интернета там Free ? преди всички избори говорят за Цялото Халкидики и после забравят. Имам само един оптичен кабел натъпкан до дупка и другото е ADSL. няма да стане скоро Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2014 Имат те 5 оптики 2 от Италия и 3 от България. Обаче монополистичните наклонности са трафика да е изкупен от АДСЛ операторите които както и в бг не отдават капацитет на медния чифт, поне са повече от един. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване