¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 3 Юни, 2009 Доклад Сподели Публикувано 3 Юни, 2009 В момента е с 1.05 фирмуер... изтеглих 1.09 това е името на файла "csh2400wab_v1.09.hax" но се ъпдейтва през тфтп поне така разбрах проблема е че нензам имали точно за тая марка софтуер спецялен ( аз не намерих на сайта ) или има друг начин? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 3 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2009 Ползвам един за пинг таргет пред рутера на една фирма. За нищо друго не стават. 105 е и при мен firmware-то. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2009 За 40 точки го взех в перфектно състояние и е главно за ядрени опити то като го гледам май е реалтек базиран.А незнам какво е точно менюто на неомонтаските ама тоя май е мн сходен или греша? п.п. пробвах с 2 софтуера вече и нещо или аз греша или незнам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 6 Юни, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 Ползвам един за пинг таргет пред рутера на една фирма. За нищо друго не стават. 105 е и при мен firmware-то. Що бе да не става, vlan-и поне може да прави.И при мен е 1.05 firmware-то.Не сам доволен от вентилаторите му само,много са шумни иначе за толкоз пари,толкова. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 В една друга тема бях описал за вентилатора му.. Да найстина е шумен... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване