muonplex Публикувано 6 Март, 2014 Доклад Сподели Публикувано 6 Март, 2014 (Редактирано) Здравейте, Имам интерес да си закупя по сериозен UPS, но не ги разбирам достатъчно и търся мнение от някой който разбира. Устройството трябва да задържи 4 машини + бордове и суичове, няколко минути, при загуба на електричеството. Не желая да ги държа с часове, достатъчно е да се спаси техниката от изгаряне и срив на информация. Общата консумация на машините, без бордовете и суичовете предполагам е около 2000w +/-. Нямам идея кое трябва да следя, като спецификации, когато избирам по-мощен UPS. Редактирано 6 Март, 2014 от muonplex Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 6 Март, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2014 По добре ги раздели на няколко УПС-а че така ще ти излезне много дебело гледай също да имаш 40-50% повече ватове ако консумацията ти е 2000Вата то трибва УПС на 3000вата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2014 Измери си първо истинката консумция на техниката с едни ампер клещи и тогава прави сметки ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hristo.iliev2008 Отговорено 2 Юли, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Юли, 2015 аз съм доволен от arttronic в JAR се продават и са добри като качество-цена, ако се счупи нещо се поправя евтино, някакъв транзистор ми беше изгърмял преди време и ми струваше 10на лева поправката само Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване