Администратор 111111 Отговорено 17 Октомври, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Октомври, 2014 Колега, когато хапвате кюфтета за обяд си измивайте добре ръцете след това... колкото и смешно да звучи, това е една от основните причини за нагризване от мишки... а друга е че евтиния кабел няма химическите добавки против гризачи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VTSC Отговорено 20 Октомври, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2014 а друга е че евтиния кабел няма химическите добавки против гризачи Имайки предвид, че българина винаги предпочита най-евтиното от най-евтиното какво да ни учудва... дори вече и телекомите вече не купуват такъв кабел... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IC Intracom Отговорено 30 Ноември, 2014 Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2014 Здравейте на всички, Ако имате нужда от FTTH оптичен кабел - можете да погледнете и тук: http://www.ic-intracom.bg/bg/оптичен-кабел-ftth Ако някой се интересува от качеството - да ми пише на лични и ще му изпратя референции на клиенти, които предполагам, че познавате и можете да питате директно за отзиви. Поздрави Христо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 14 Май, 2017 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2017 За да не правя нова тема, някой знае ли от къде може да се намери следния кабел: Предварително благодаря. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmish Отговорено 14 Май, 2017 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2017 КСТ София Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 14 Май, 2017 Доклад Сподели Отговорено 14 Май, 2017 Може и тук , за цена не знам дали е най добра но мисля ,че да . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 15 Май, 2017 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2017 Мерси за отговорите. А какви кутии ползвате в селата за FTTH (въздушно по диреците) - при работа с механични сплайсове. Из магазините има PoN кутии (като тази), които обаче както ги гледам по-скоро са за кооперации/блокове (изходните отвори са като за тънкия FTTH кабел). Ако се работи с плосък FTTH кабел с носещо въже, няма да мине през отворите (освен ако не разширим вертикално два отвора един с друг). Поздрави. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 15 Май, 2017 Доклад Сподели Отговорено 15 Май, 2017 Ами така като гледам оптиката дето бе дадена последно е със Сумитомо влакна.В момента такива се предлагат от КСТ ,а Х-Ком работят с влакна фуджикура (колко е вярно не знам) .Инак на вид тази оптика е еднаква ,но в Кст една идея по добра.За жалост Х-Ком нямат от старата стоманена 4-ка и 12-ка оптика сега всичко е малко л....но.За кутйите има добър избор в КСТ ,като все нещо ще ти хване око има какво да се хареса.А всичко друго е въпрос на фантазия за до нагласяне.Визирам тези две фирми .Защото за момента те само потдържат постоянство на артикулите на някакво ниво.Харесването на даден продукт от друга фирма често води до това да няма след време наличност. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 16 Май, 2017 Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2017 Преди 1 час, niki5 написа: Ами така като гледам оптиката дето бе дадена последно е със Сумитомо влакна.В момента такива се предлагат от КСТ ,а Х-Ком работят с влакна фуджикура (колко е вярно не знам) .Инак на вид тази оптика е еднаква ,но в Кст една идея по добра.За жалост Х-Ком нямат от старата стоманена 4-ка и 12-ка оптика сега всичко е малко л....но.За кутйите има добър избор в КСТ ,като все нещо ще ти хване око има какво да се хареса.А всичко друго е въпрос на фантазия за до нагласяне.Визирам тези две фирми .Защото за момента те само потдържат постоянство на артикулите на някакво ниво.Харесването на даден продукт от друга фирма често води до това да няма след време наличност. има мен , ама аз не съм им ни дилър ни рекламно лице http://kabeli.eu/optichni-mrezhi/optichni-kabeli-s-bronya/optichen-kabel-gyxtw-12-vlakna-broniran Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VTSC Отговорено 16 Май, 2017 Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2017 Колеги, разгледайте тези кутии, много фирми работят с тях повече от 5-6 години и всичко е ОК. Има и други модели, които могат да се видят на място. http://www.kst-bg.com/shop/Optical_Products/Boxes Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
puh Отговорено 26 Септември, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2017 (Редактирано) относно кутиите - тези са ув защитени и за FTTH с една сплайс касета вътре вършат работа - www.meloplam.com, попитайте , защото не ги виждам на сайта, цената беше около 3-4лв. подобна е на тази - http://kabeli.eu/lan/aksesoari-2/kutiya-famatel-153x110x63-bez-shchuceri Редактирано 26 Септември, 2017 от puh Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 26 Септември, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2017 Абе то и в пластмасова бутилка от Швепс става сплайс касета... ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 26 Септември, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2017 то се шегуваш ама това с швепса съм го виждал ,както и дървена летвичка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 28 Септември, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Септември, 2017 Най-важното условие е да знаеш какво правиш и да можеш да го направиш! От там на сетне какви са кабелите, кутиите и т.н. е на втори план ... Но българска черта е да се захващате сами, всеки щял да се научи в движение, на гърба на клиента и разбира се с много неоправдани разходи на края. Е няма да се получи и то за пореден път! 1 ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване