ефект Публикувано 24 Февруари, 2014 Доклад Сподели Публикувано 24 Февруари, 2014 Здравейте, CCR1036-12G-4S дали ще се справи с 500 pppoe юзъра и 600Mbps. трафик. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Самуил Арсов Отговорено 24 Февруари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2014 (Редактирано) в change log на 6.8 пише това: *) improved speed of PPP, PPPoE, PPTP & L2TP on multicore routers; В по долните версии проблема е, че не се разпределят сесиите по ядрата. Отговора е да, ще ги държи от весрия 6.8 нагоре. Под 600Mbits трафик предполагам имаш впредвид сумарно. Редактирано 24 Февруари, 2014 от samyil 1 https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ефект Отговорено 24 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Февруари, 2014 да чел съм го затова задавам въпроса някой с такава конфигурация да каже какво се случва. трафика е сумарен. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 25 Февруари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2014 Имаш време и пари за опити ли ? За същия бюджет можеш да сглобиш конфигурация за 1.5-2К потребителя и гарантирано ще работи.Погледни дъната серии X9/X10 варианта LN4F на супермикро,идват с 4 гигабит порта и 1 или 2 PCI-E 16/8 слота за допълнителна карта ( примерно 10Г ако имаш нужда). Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ефект Отговорено 25 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Февруари, 2014 От години съм на конфуграция но това ми е по-интересно : Max Power consumption 60W RouterOS v6 (64bit) няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 wowefect Отговорено 26 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2014 само не си качвай версията от 6.8,нагоре......сега се прибирам от аварирал такъв. 3 сутринта е!!! Борих с такова животно, колега беше натоварил 6.10 и докато тръгне................вземи си супер микро ,все по-разочарован съм от архитектурата на микро тик от към хардуера,нека не те лъжи консумацията на ел. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 26 Февруари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2014 Е то консумацията е най лесния проблем за решаване,минаваш с 6 tp-link по 5 вата и си готов.Кеф ти 30 вата консумация и 24 порта сумарно,отгоре на това получаваш и безплатно HA Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 26 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2014 (Редактирано) i3 3.3GHz + ITX 2 Broadcom 1Gbit заедно със 2x1G + 2 SFP управляем суич гори 2,7A на 24V със загубите на UPS-a при мен Редактирано 26 Февруари, 2014 от MiPSus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
ефект
Здравейте, CCR1036-12G-4S дали ще се справи с 500 pppoe юзъра и 600Mbps. трафик.
няма начин да няма начин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
7 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване