master Публикувано 19 Февруари, 2014 Доклад Сподели Публикувано 19 Февруари, 2014 Преди почти месец поръчах от тях 1,8" SSD хард. Казаха ми обадете се утре след обяд.. Така и стана една мома ми прие поръчката и каза до 5-7 дена ще е тук тъй като се внася от някъде си. На 10тия ден им се обадих за да видя какво става ? Казаха ми ще ви се обадим след малко и така 3 дена след което пак се обадих и пак ми казаха след малко ще ви се обадим като проверим.... и до днес докато не им се обадих пак и се оказа, че поръчката е била изтрита и не могли да се свържат с мен (което е абсурдно) и въобще са ме отсвирили. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 19 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 Преди почти месец поръчах от тях 1,8" SSD хард. Казаха ми обадете се утре след обяд.. Така и стана една мома ми прие поръчката и каза до 5-7 дена ще е тук тъй като се внася от някъде си. На 10тия ден им се обадих за да видя какво става ? Казаха ми ще ви се обадим след малко и така 3 дена след което пак се обадих и пак ми казаха след малко ще ви се обадим като проверим.... и до днес докато не им се обадих пак и се оказа, че поръчката е била изтрита и не могли да се свържат с мен (което е абсурдно) и въобще са ме отсвирили. Има лаптопи с такива дискове евтино в София, 4 взех и няма грижи, ако те устройва на лична ще ти кажа фирмата да не правим реклама. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 На мен само ссд то ми трябва. Лаптора от месец стои на части и чака за това. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 19 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 Пита ли в JMT? Според сайта им имат на склад: http://www.jmt.bg/ssd-cID=751/intel-80gb-320-series-sata2-18-mlc-25nm-ssdsa1nw080g301-pID=16243/ Има шанс да имат поне един. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 19 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 За тия пари цял компютър със SSD се купува с 6 месеца гаранция Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 Гледах го интела но много скъп ми се струва и бях се насочил към някой по-евтина марка. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
selianina Отговорено 19 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 Имам хард 160 gb ако ти върши работа нов с гаранция ! Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 SSD ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
selianina Отговорено 19 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 Не хард диск е бях го заредил за един буклет нокия но ми остана Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 19 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2014 Аз имам същия но искам SSD. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 20 Февруари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2014 пазарувал съм от http://www.digital-flash.com КЛИК доста бързо ми дойде ssd-to само че аз търсех 32 GB 1.0" Half-Slim PATA SSD MLC ZIF за ACER Aspire ONE и до ден днешен работи Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SubmitBG Отговорено 20 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2014 А защо не си ги поръчвате направо от ebay? Ако е лесно, не е интересно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 20 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2014 Избягвам да пазаря извън бг. Само в краен случаи. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 20 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2014 В Продавалник има доволно mini-PCI-e карти за лаптопи Стига да намериш, защото описанията не са удобни за намиране - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 20 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2014 Имам само сата слот. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване