¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Публикувано 29 Януари, 2009 Днеска го изрових в склада и ми напомни едно време колкото добре ми служеше... Жалко, че е 10мегабитов.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Януари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 По спомен правеше около 800-900К Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Айде да праим музей Къде има помещение ? Кум някой друг музей, че да дадат помещение и т.н. пазачи и т.н. Може да изровим секви стари боклуци, ама да изглеждат cool 8-) като това Hewlett-Packard - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Януари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Навремето като минахме изцяло на 100мегабита и после и слуйчове всеки ме пита за какво го пазя.... Ами жал ми е го хвърля то като знам какви луди пари е бил едно време пък и за тестове може да си стой или да го сложа в офиса на стената Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 29 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2009 Може би за surge protect на клиент който е пуснат на 900К Хехе. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване