Mitko Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Не се научихте да не правите локалхост тест както и борд-борд тест се прави между клиенти Да ама не - както казваше г-н Бочаров, и тест до клиент, машина и умен суич - пак пинга варира. Първоначално мислех, че умния свич по който ми идва нета от Ментел се е скапал - но като сложих друг борд с 5.6 и нещата заспаха. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Да ама не - както казваше г-н Бочаров, и тест до клиент, машина и умен суич - пак пинга варира. Първоначално мислех, че умния свич по който ми идва нета от Ментел се е скапал - но като сложих друг борд с 5.6 и нещата заспаха. Няма начин да не така ,100% само ти си знаеш . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stel Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 При мен 6.9 е ОК Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Да мериш латенции до умен суич си е като да нямаш НИКАКВА идея какви ги вършиш... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Ще се въздържа да коментирам "великия" коментар на gbdesign, явно не добре прочел моя предишен коментар :-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
net-sar Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 (Редактирано) Не се научихте да не правите локалхост тест както и борд-борд тест се прави между клиенти Не мисля че си прав.По твоята логика x86 не би трябвало да показва цялата производителност на процесора. Теста генерира трафик,като използва естествено процесора. защо на настолен комп се получава а на CCR не?? Помисли и ще видиш че ти си в грешка Редактирано 12 Февруари, 2014 от net-sar Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Колегата 111111 е прав Може да се прави тест борд-борд но ако бордовете не участват в преноса. 1 www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Т.е. ако е борд-борд трябва зад тях да има машини които правят теста. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
net-sar Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Малко несъм съгласен! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Ами добре с кое? Аз от малкото което знам. Трябва 2 та борда през които минава трафика да не се пуска от тях спеед теста т.е. да има 2 по корави машини зад тях. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Февруари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2014 Малко несъм съгласен! не си съгласен че процесора ползва моща си да генерира и брои получени/изпратен пакети вместо да препраща от интерфейс на интерфейс? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване