Администратор 111111 Отговорено 29 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2014 термодатчик на борда няма ли Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 30 Януари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2014 Кабелите са тези късите от комплекта на рокета а за забиването не забива целия борд а само уифи картата забранявам я после пускам и се оправя Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsunami Отговорено 30 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2014 Кабелите са тези късите от комплекта на рокета а за забиването не забива целия борд а само уифи картата забранявам я после пускам и се оправя предполагам ползваш NV2. Мини само на nstream да видим ще го има ли проблема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 4 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2014 На протокол NV2 nstreme 802.11 Пробвах какво ли не пордължава си ще сменям бордовете май ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 5 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2014 Според моята практика проблема е в бордовете и софта при тафик нещо не се разбират. Заради такива простотии махнах всичко що е микротик и бордове замених ги с ubnt и рахат голям имам рокети с по 1 година ъп и всичко пее. иначе за бордове и пппое сървъри е супер обаче имали wifi има и проблеми. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Април, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2014 Я осведомително опиши конфигурацията бридж-a как е конфигуриран WDS /дано не ползваш това нещо правено да работи с некадърна техника като UBNT/ Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 5 Април, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2014 Да ползвам WDS Ubnt и аз ползвах даже тия титаниуми ама като не карат трафик иначе и аз имам линкове който съм ги забравил с рокети . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 6 Април, 2014 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2014 Пробвай с версия 6.7 ако е с Nstreme/nv2 или с 6.8 ако е nv2. Има промени по wireless частта в тези версии. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване