slevin Отговорено 28 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2014 (Редактирано) На 27.01.2014 г. at 21:45, pavelkamburov написа: Зависи, ако нещо съм сгафил , не съм бил аз. Ако има нещо за дойзпиване , аз съм ги правил и голям зор беше и голяма щуротия, ама такова беше заданието. ;-) Спокойно, не си :). Просто като видях снимката и ми се стори познато лице. Иначе съм работил в музея. След време просто смених професионалното поприще. Колкото до онзи проект, мисля че почти нищо не остана, може би само някой тук-там добре замаскиран трансмитер . А и по едно време охранителната фирма ползваха някой от камерите монтирани отвън. По-късно, повечето оборудване до колкото знам бе свалено и върнато на възложителя. Поздрави! Редактирано 28 Януари, 2014 от slevin Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 28 Януари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2014 На 27.01.2014 г. at 22:14, slevin написа: Спокойно, не си :). Просто като видях снимката и ми се стори познато лице. Иначе съм работил в музея. След време просто смених професионалното поприще. Колкото до онзи проект, мисля че почти нищо не остана, може би само някой тук-там добре замаскиран трансмитер . А и по едно време охранителната фирма ползваха някой от камерите монтирани отвън. По-късно, повечето оборудване до колкото знам бе свалено и върнато на възложителя. Поздрави! E царе сме когато трябва да се счупи нещо ;-) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване