Администратор Велин Отговорено 15 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2014 Не при всички е така. Искам да ми покажеш сплитер който в едната посока има повече затихване стандартно около 4дб..... въобще за едно и също нещо ли говорим се питам. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 15 Март, 2014 Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2014 Честно казано със сегашните сплитери не съм пробвал на обратно. Но те като ги гледам вътре нямат нищо и сигурно си прав не споря. Преди години когато подържахме една не много голяма кабелна мрежа в бързината бях обърнал един сплитер - нивото падна ужасно много( не съм го мерил но тв тата не хващаха нищо). Тогава сплитерите бяха пълни с елементи за разлика от сега. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 15 Март, 2014 Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2014 Честно казано със сегашните сплитери не съм пробвал на обратно. Но те като ги гледам вътре нямат нищо и сигурно си прав не споря. Преди години когато подържахме една не много голяма кабелна мрежа в бързината бях обърнал един сплитер - нивото падна ужасно много( не съм го мерил но тв тата не хващаха нищо). Тогава сплитерите бяха пълни с елементи за разлика от сега. Добре, че няма много колеги кабелни техници във форума, че много щяха да се смеят. Най-вероятно си свързал изходите (за вход и изход). Сплитерът (делител) има един вход и няколко изхода. В най-простия случай - 1 вход и 2 изхода. Между вход и изход обикновено затихването е около 3,5-3,7dB. Между два изхода затихването е 25-30dB. По принцип има 4 основни параметъра: - Затихване на сигнала ВХОД-Изход (при двоен е до 4 dB) - Развръзка между изходите Изход-Изход (при двоен е до 30dB) - Екранно затихване (по-голям от 70dB) - Честотна лента на работа (5 - 860MHz, за сателитна може да е и до 2400MHz) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 15 Март, 2014 Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2014 (Редактирано) Възможно е.. това никога не ми е било приоритет. На който му е смешно да се смее този път е безплатно Никой не се е родил научен. Редактирано 15 Март, 2014 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 15 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2014 Не е смешно по - скоро подвеждаш колегите .. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 17 Март, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2014 И моя тъпа грешка бъркам изолацията между изходите със затихване в обратния канал ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 17 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2014 Зарибихте ме и мен, чудя се дали да не си взема тези ? http://jarcomputers.com/p_PWRLINETPLNKTLPA2010 https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2014 Аз съм доволен от моето комплектче, въпреки че е по скъпо но не губя контакт, защото на самото устройство има Шуко TP-Link TL-PA2010PKIT Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 24 Април, 2020 Доклад Сподели Отговорено 24 Април, 2020 6 години по-късно има ли PLC, които да мятат на истински 300 метра. всички ги дават така но на по 100 почват да се разкачат, скорост 3-4MBits е напълно достатъчна. Трябва да пусна по една ИП камери с още малко сензори във всяка точка. Едно ГРТ и около него няколко халета на разстояние между 100 и 300 метра захранени с 4х6мм2 Кабел и безжично не е опция. Превъртях рязни тп-линкове AV200, AV500, SMC 85mb но всичко работи само на около 100метра Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Април, 2020 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Април, 2020 Имаш шум по трасето. А такъв създават доста устройства с бубина нагревател и т.н. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване