jack82 Публикувано 21 Януари, 2014 Доклад Сподели Публикувано 21 Януари, 2014 ако някой колега има портал нека да пише на лс че имам такава машинка у нас да е истествам за какво иде реч Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mysticall Отговорено 21 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2014 Ако не искаш да имаш проблеми, трябва да купеш машина с минималните изисквания на официалния портал: http://www.infomir.eu/eng/solutions/free-middleware-stalker/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jack82 Отговорено 21 Януари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2014 маг250 микро е модела търся порталче за 2-3 дена Неграмотен съм, не ми се смейте на правописа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mysticall Отговорено 21 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2014 (Редактирано) Инсталираш линукс на някаква машина, инсталираш Stalker и тестваш. Ако мислеш за нещо по-сериозно над 100 клиента и не искаш да имаш проблеми, спазваш минималните изисквания за хардуер. http://wiki.infomir.eu/doku.php?id=en:stalker:start Това нещо иска интернет мрежата да е бетон и задължително да е гигабитова. Редактирано 21 Януари, 2014 от mysticall Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plameni Отговорено 21 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2014 На 21.01.2014 г. at 20:11, mysticall написа: Това нещо иска интернет мрежата да е бетон и задължително да е гигабитова. Чак пък задължително... Ползвам IPTV с две такива устройства и мрежата на провайдера ми е 100 mb-ова... само че е FTTH и естествено е бетон. България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 22 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Януари, 2014 На саита им има лаиф диск. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване