Администратор kokaracha Публикувано 3 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Публикувано 3 Януари, 2014 (Редактирано) Търся 2 х 1GB DDR2 RAM и процесор Intel Pentium M Dothan ( Нещо от сорта на SL7SM, 2.0Ghz, 2MB L2 Cache) . Редактирано 3 Януари, 2014 от kokaracha Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 4 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 4 Януари, 2014 (Редактирано) Имам SL7SA 1.73/2M/533 и RAM 1GB 2Rx8 PC2-5300S-555-12 1 бр. 1GB 2Rx16 PC2-5300S-555-12 1бр. на HYNIX ,не знам дали работят заедно. Имам и 1GB 2Rx16 PC2-6400S-666 но са на различни производители. Пиши и дай цена ако те устройват. Редактирано 4 Януари, 2014 от donioi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Януари, 2014 Паметите за мобилна или настолна платформа трябва да са? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 4 Януари, 2014 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Януари, 2014 настолна Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts