Jump to content

NanoStation2 не успява да се стартира при всяко включване

lz1mak

Recommended Posts

• Администратор

Groove 52HPn + параболична антена 30+ см и съответен облъчвател /2,4 или 5 гхз/

Харесай поста ^^^
acer.gif htc.gifsigpic4024_2.gif

Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа

ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Сега като се замислих, че автора е казал че ползва наното в домашни условия се сетих като сме пробвали точно това. Примерно наното сложено в единия край на апартамента на дългата страна - резултатите бяха доста отчайващи за разлика от някой обикновен рутер.

Ще споделите ли при вас как се държеше.

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Groove 52HPn + параболична антена 30+ см и съответен облъчвател /2,4 или 5 гхз/

Това изглежда сериозна машинка, доста памет, вероятно с него ще лети сигнала. Ще разгледам по онлайн магазините има ли го и цените. Благодаря за насочването, тази техника е нова за мен. Досега фабрично облъчвател за 2.4 май не съм срещал, едва ли ще си правя, техниката за замерване струва маса пари.

Поздрави от мен и успешна новата година, при мен тръгна добре.

Марин 

Сега като се замислих, че автора е казал че ползва наното в домашни условия се сетих като сме пробвали точно това. Примерно наното сложено в единия край на апартамента на дългата страна - резултатите бяха доста отчайващи за разлика от някой обикновен рутер.

Ще споделите ли при вас как се държеше.

Здравейте,

Нано2 се държи екстра. Мощността се намалява възможно най-ниско, екстра е. Колко трафик е минал през него, само то си знае. За всеки случай го пазя от пряко слънце, ей така да не грее излишно. При мен Нано2 е в режим клиент, след него има 54мегабита безжичен рутер DI-624. За по-добро покритие на пространството, жично към рутера, на 10-на метра от него съм вързал един едимакс 7206 като точка за достъп. ТЕхниката се свърза в едит-то или рутера където е по-изгодно. Забравих да спомена за DI-624 i edito, по чиповете им залепих радиатори още като ги купих. Всичко работи екстра. Вече минах на трансформаторно захранване след съвета на колегите, с по една 7812 или 7805 да стабилизира и яки електролити след греца. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.