psyx0 Публикувано 23 Декември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 23 Декември, 2013 (Редактирано) Ползвам, по кабел интернет и да е бучната 3G флашка постоянно. Възможно ли е да се използва успоредно в различни мрежи. За OpenWRT става въпрос. Редактирано 23 Декември, 2013 от psyx0 I never saw a wild thing sorry for itself . A small bird will drop frozen dead from a bough wit hour ever having felt sorry for itself. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 23 Декември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Декември, 2013 (Редактирано) Този термин "успоредно в разлини мрежи" много ме притеснява. Повечето рутери поддържат policy routing, failover и load balance кое те интересува по точно ? А заглавието направо кърти Редактирано 23 Декември, 2013 от samyil https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
psyx0 Отговорено 24 Декември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Декември, 2013 Дообре, сега ще опитам да обясня. Хардуера е следния : Ubiquiti Router Station Mini-Pci Wistron CM9GP TP-Link TL-WN861N Huawei E173u-2 ADSL Huawei GH531 Интернета ми идва по кабела от Адсл-а до РутерСтайшъна. От там съм го пуснал по Вифи както следва през двете карти във AP-WDS режим в 3 мрежи 1.OpenWrt 2.Alcatel 3.Guest. Първата е директно към АДСЛ-а, втората е към 3G модема, а третата през TinyProxy. Искам, да използвам по кабел и флашката едновременно, прикрепил съм копие от /etc/config . По отделно си работят, което не ме грее. config.zip I never saw a wild thing sorry for itself . A small bird will drop frozen dead from a bough wit hour ever having felt sorry for itself. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване