Собственик SS7 Публикувано 27 Януари, 2009 Собственик Доклад Сподели Публикувано 27 Януари, 2009 Да направя сефтето. Форума се посещава и от големите доставчици, въпреки, че не пишат много. А пък тук сме се събрали "спецове" в областта Тъй като ми омръзна да мързелувам вече почти година, започнах да се ослушвам за работа , не че съм на зор , ама качих 10 кила. Трябва ми движение. Малко е безсмислено да се хваля, само ще кажа, че съм един от малкото хора в БГ, дето разбират от BGP4 . Също така вижам в микровълновия спектър, в допълнение на обикновения видим спектър. Т.е. zнам какъв сигнал ще има даден линк още преди да бъде поставен приемника p.s Забравих да спомена - в радиус от 100-120 км от Дупница. Имам жилище в София, така, че не ми е проблем. Също Благоевград и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 27 Януари, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2009 п.п.с То много работа не е на добре, ама и обратното също не е хубаво. И то не по финансови причини - просто скуката ме побърква. Аз не си търся работа в момента. Имам си предостатъчно. Но след време може да си потърся. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 27 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2009 Да, пътя към пълноценния живот е чрез удоволствието от работата - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване