¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 19 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Януари, 2009 За ФА20 ли говориш?Щото тя е 2,4! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sitnetworks Отговорено 21 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2009 Не не на 5GHz панелни! Аз намерих някоко шаблона на 5Ghz. Аз шроверих във няколко фрми ( почти са еднакви цените ), ако се направи 1 бройка е към 10, 12 лв. платката със шаблон и размери на шаблона около 140X140mm. За 15 броя излиза по 7.20 някъде на платка. И така падат нагоре. Аз ще си поръчам няколко броя в някоя платкаджииница тези дни (може би другата седмица). Ако има желаещи за платки със размерите на горепосочените шаблони (мисля, че се водят 19dB. усилване) моля пишете ми на лично съобщение, за да се уточним и да си ги разделим после по Еконт, или друга куриерска фирма. Така ще излезнат доста евтино. Все пак една готова антена със подобно усилване е между 80 и 120лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 21 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2009 Не не на 5GHz панелни! Аз намерих някоко шаблона на 5Ghz. Аз шроверих във няколко фрми ( почти са еднакви цените ), ако се направи 1 бройка е към 10, 12 лв. платката със шаблон и размери на шаблона около 140X140mm. За 15 броя излиза по 7.20 някъде на платка. И така падат нагоре. Аз ще си поръчам няколко броя в някоя платкаджииница тези дни (може би другата седмица). Ако има желаещи за платки със размерите на горепосочените шаблони (мисля, че се водят 19dB. усилване) моля пишете ми на лично съобщение, за да се уточним и да си ги разделим после по Еконт, или друга куриерска фирма. Така ще излезнат доста евтино. Все пак една готова антена със подобно усилване е между 80 и 120лв. Ако става дума за конфигурация на платката подобна на тази от първия пост на тази тема, усилването е 14 - 15 dBi. За 19 dBi усилване платката е около 30х30 см., а готовата антена е 40х40 см. При мен тези антени /14 dBi/ са на цена 36 лв. напълно готови с рефлектора, N-конектора, херметичния капак с ниска диелектрична проницаемост и устройство за закрепване към тръба. И една подробност, която е може би най важната - работи! Кое би излезнало по-евтино? Но вие все пак пробвайте - гледам, че сте мераклии! А, щях да пропусна, ако ми поръчате 40 - 50 антени и след това си ги разпределите помежду си, ще ги вземете на 31 лв. за брой. До сега само веднъж писах по тази тема, за да не ви пресека ентусиазма, ама ще ви кажа, че аз също започнах с един готов проект от интернет, ама се оказа че няма нищо общо между него и това което трябва да бъде. Номера е в размерите на платката, разстоянието от нея до рефлектора, къде ще бъде свързана с него и още няколко дребни подробности. От проекта до готовата антена направих доколкото си спомням 12 платки и загубих около 2 месеца. http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sitnetworks Отговорено 25 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Януари, 2009 E ние сме ентусиасти, правим всичко за спорта (е като най вече гледаме цената). Все пак благодаря ти за предпожението. Може да взема 1, 2 да ги тествам, но първо мисля да се пробвам със платките. Нямах много време и не съм пускал никакви бройки. Предложението още е валидно. Видях, че Lacho има желание, аз също бих взел няколко. Ако има други да казват. P.S. а има ли желаещи да изработят по метода с принтера. Трябва да се тества това. Мисля, че ще работи добре. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 4 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2009 наистина трябва да се изрови от някъде панелка на 5 гхц има една 23 дб ама няма размери по дяволите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoon Отговорено 6 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 голега ... не мога да разбера какви точно са всичките размери на първата антена която си описал ?? 14дби 5гига говоря. би ли споделил подробности, защото съм фен да пробвам да я направя !!! благодаря. п.п. говоря и за рефлектора и за разтоянието до него Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dakata01 Отговорено 18 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Август, 2009 мен ме интересува антената на 2.4 как е направена .. ако може малко инфо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 18 Август, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Август, 2009 мен ме интересува антената на 2.4 как е направена .. ако може малко инфо LINK добра колекция ако някой я няма Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hyus Отговорено 25 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 25 Април, 2013 (Редактирано) Здравейте мога ли да ва помоля за малко информация за панелките 2.4 ГХЗ схеми литератупа размери каквото можете да ми дадете и ако може да е на Български Благодаря ви предварително Редактирано 25 Април, 2013 от hyus Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Април, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Април, 2013 Здравейте мога ли да ва помоля за малко информация за панелките 2.4 ГХЗ схеми литератупа размери каквото можете да ми дадете и ако може да е на Български Благодаря ви предварително ЦЪК antenas_by_topacho.wordpress.com Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hyus Отговорено 25 Април, 2013 Доклад Сподели Отговорено 25 Април, 2013 Мерси за антените но имам още 2 въпроса 1 - За ецването приннтера тръбва да е матилно - струен или лазерен питам защото съм виждал как става с лазерен принтер и фото хартия но с мастилно-струен не съм виждал как става ? 2- А схемите направо се принтира Adobe-на фото хартия , ютията и ецване не се правят други корекции в размерите с други програми ? Мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xdream Отговорено 23 Май, 2013 Доклад Сподели Отговорено 23 Май, 2013 Мен ако питате, няма по-хубаво от това да си направиш нещо сам. Знам, че има диодни крушки за колата, ама някак да си направиш платка, радиатори, да си ги залепиш сам.... кефът е друг - има развойна дейност. Ако обаче не ви се занимава да произвеждате сами може да си вземете от тези: Усилване: 15 dBi Честотна лента: 5.25GHz - 5.875GHz Поляризация: вертикална Покритие: 45-градуса Конектор: N-female Антенен кабел: 2 метра Производител: Proxim, USA Тази антена се наложи да срежа с флекса, че няма отваряне - лепена е като за последно. Ако някой иска панела - подарявам го Иначе ясно се вижда качеството на изработката. Кабелът е с N конектор, E124763-ULA168. Пачът е с рефлектор, който обаче не се вижда на снимката, защото всичко е слепено и вулканизирано. Повече за антената - тук. 1 Работя във Videomax AVS - ако се нуждаете от нещо - пишете ми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване