Momo Публикувано 5 Декември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 5 Декември, 2013 (Редактирано) Здравейте, опитвам се да свържа 2 рутера безжично и на 2-та има дд-врт рутер А получава интернет по кабел искам да го предам на рутер Б безжично и от рутер Б да излиза кабел към ПЦ-то, нещо се обърках по настройките. Някой колега който го е правил да даде малко помощ. Оправих се до някъде рутер Б взима адрес по DHCP-to на рутер А ама интернет няма някакви идея? Защо така се получава? Редактирано 5 Декември, 2013 от Momo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanchuchkov Отговорено 5 Декември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2013 Ти какви рутери ползваш. Пробвай на Б да изключиш DHCP-то и кабела към пц-то да не е на ВАН порта, така че да си работи като чисто АП-Клиент Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 5 Декември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2013 Ти какви рутери ползваш. Пробвай на Б да изключиш DHCP-то и кабела към пц-то да не е на ВАН порта, така че да си работи като чисто АП-Клиент DHCP-то е изключено само че в wireless настройките съм го поставил на CLIENT mode не знам дали е правилно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 5 Декември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2013 Защо ми се струва, че DNS-ите ти правят проблем? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 5 Декември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2013 Готово мерси на всички отзовали елементарни грешки стана за 5 минути Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване