Cako Milev Публикувано 3 Декември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 3 Декември, 2013 Здравейте колеги,имате ли поглед върху това с коя верия на микротик ос,работи най-добре с хотспот сървър.Имам няколко хотспота на различни машини с различна версия на оса,имам известни забележки към 5.2 и 6.1 версии. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 3 Декември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2013 като основа всичките като менаджмент /радиус сървър/ май 4,хх Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Cako Milev Отговорено 3 Декември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2013 Да,аз също имам един хотспот с 4,5,при който нямам забележки,относно менаджмент/радиус сървър/,все пак ако се наложи ще се слага тя!Работи от 2-3 години не съм имал проблеми! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 3 Декември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2013 радиус-а може без проблем да е на тази версия инак хотспот точките да са на 6,хх Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Cako Milev
Здравейте колеги,имате ли поглед върху това с коя верия на микротик ос,работи най-добре с хотспот сървър.Имам няколко хотспота на различни машини с различна версия на оса,имам известни забележки към 5.2 и 6.1 версии.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
3 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване