space Публикувано 24 Ноември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 24 Ноември, 2013 Колеги ,моля споделете откъде да намеря Читави РЖ-та ,че ми писва ,масово досега откъдето и да съм купил ,се окисляват крачетата !!! Следствие на което идват и проблемите .Благодаря на отзовалите се... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 24 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2013 За сега само от NEGS, останалите са ни правили проблеми. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 24 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2013 От ибей от китай - 2$-100бр Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 24 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2013 От ибей от китай - 2$-100бр То от Ибея ,ако бяха читави ...нямаше да питам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 24 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2013 Купи си от Аргоконар http://argo-contar.com www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 30 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Ноември, 2013 Купи си от Аргоконар http://argo-contar.com Да поръчах си ,ще видя дали се окисляват.Ако са читави ,съм техен.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 2 Декември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 2 Декември, 2013 NEGS от тризъбите . няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
selianina Отговорено 3 Декември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2013 NEGS от тризъбите . От тях ползвам от може би 5 години нямам никакви проблеми и от мост компютърс на репотек има също са здрави Поздрави, Деян Димитров Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 3 Декември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2013 Доволен съм от rj-тата на repotec, вече няколко години ги ползваме,взети от мост-а. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване