stanlypld Публикувано 14 Ноември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 14 Ноември, 2013 Здравейте, имам странен проблем, който ме изкарва извън нерви! Имам 2 рутера Microtik RB2011LS с вдигнат тунел между тях. Към единия рутер имам закачен аксес пойнт TP LINK TL-WA801ND с пуснат Multipoint SSID с 2 VLAN-A. Единия vlan е зкачен към локалната мрежа 192.68.10. и си работи, вийдат се pc-tata в локалната мрежа и през тунела зад другия рутер. Дотук добре. Другия vlan е "guest zone" с мрежа 10.2.2. но не раздава ip-ta ! Имам pool 10.2.2. ,имам dhcp server за 10.2.2. но не мога да го накарам да работи. Ще съм благодарен за всякаква помощ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 14 Ноември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Ноември, 2013 Tp-link-a не работи коректно с тая опция имам същия и се отказах да го мъча Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 stanlypld Отговорено 15 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Ноември, 2013 Благодаря! А какъв AP е удачно да сложа, които да работи коректно и да тагва пакетите в единия vlan а другия да си е untagged? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
stanlypld
Здравейте, имам странен проблем, който ме изкарва извън нерви!
Имам 2 рутера Microtik RB2011LS с вдигнат тунел между тях.
Към единия рутер имам закачен аксес пойнт TP LINK TL-WA801ND с пуснат Multipoint SSID с 2 VLAN-A.
Единия vlan е зкачен към локалната мрежа 192.68.10. и си работи, вийдат се pc-tata в локалната мрежа и през тунела зад другия рутер.
Дотук добре.
Другия vlan е "guest zone" с мрежа 10.2.2. но не раздава ip-ta !
Имам pool 10.2.2. ,имам dhcp server за 10.2.2.
но не мога да го накарам да работи. Ще съм благодарен за всякаква помощ!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
2 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване