plameni Публикувано 15 Ноември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 15 Ноември, 2013 (Редактирано) Продавам гигабитов Layer 3 суич 3Com® SuperStack 3 Switch 4950 (3C17706), с планки за монтаж в 19" шкаф. 12 autosensing 10/100/1000 ports (RJ45); 6 fixed 1000BASE-SX ports (MT-RJ); 6 GBIC ports accommodating 1000BASE-SX, 1000BASE-LX GBICs or 1000BASE-LH70 GBICs; 1 module slot accommodating Switch 4900 family expansion modules ; Advanced Redundant Power System Type 3 connector. Login: admin Password: Menu options: --------------3Com SuperStack 3 Switch 4950--------------- bridge - Administer bridge-wide parameters feature - Administer system features gettingStarted - Basic device configuration logout - Logout of the Command Line Interface physicalInterface - Administer physical interfaces protocol - Administer protocols security - Administer security system - Administer system-level functions trafficManagement - Administer traffic management Type ? for help ----------------------------------------- (1)--------------------------- Select menu option: system Menu options: --------------3Com SuperStack 3 Switch 4950--------------- backupConfig - Administer configuration backup control - Administer system control inventory - Stack information license - Administer license management management - Administer system management summary - Display summary information unit - Administer unit Type "quit" to return to the previous menu or ? for help ----------------------------------------- (1)--------------------------- Select menu option (system): summary 3Com SuperStack 3 System Name : Location : Contact : Time Since Reset : 0 Hrs 57 Mins 21 Seconds Operational Version : 4.00 Hardware Version : 0 Boot Version : 1.02 MAC Address : 00-0e-6a-9c-b3-60 Product Number : 3C17706 Serial Number : LFZT5BA9CB360 Module Slot 1 : No module fitted Select menu option (system): Намира се в Пловдив.тел.: 0885 199 229 Цена: 160 150 140 120 лв. Редактирано 15 Ноември, 2013 от plameni България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimo_tenev Отговорено 17 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2013 Колега пращай го към Айтос.. имаш ми координатите.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plameni Отговорено 19 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2013 Продаден България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts