Inkas Публикувано 1 Ноември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 1 Ноември, 2013 Здравейте приятели. Някой подкарвал ли е този портал? От доста време си "играя" с него, подкаран е, работи, но имам малки бъгове, които ме дразнят. На машината където съм инсталирал stalker-a има инсталирано udpxy, с което мултикаста го правя на unicast и до клиентския STB стига по уникаст. Проблема е, че като през сталкър портал-а сменя канала за да ми отвори следващия канал ми отнема около 4-5сек. Някой знае ли как да го намаля това време? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 1 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 1 Ноември, 2013 Здравей, Мисля, че знам решение - един колега прави следният "номер" при дефиниране на URL - слага няколко символа пред адреса. Ето пример: "ffrt http://X.X.X.X:X/udp/X.X.X.X:X" (между символите и http има интервал). Опитай, може да помогне. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 2 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2013 За жалост, не помага Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Ноември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2013 От приемника можеш ли да намалиш кеша Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 2 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2013 За съжаление - не Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 2 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 2 Ноември, 2013 (Редактирано) Какви са ти STB-тата? MAG250, Motorola VIP1003 или други? С VLC и плейлист имаш ли този проблем? Редактирано 2 Ноември, 2013 от hgd Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 4 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2013 Какви са ти STB-тата? MAG250, Motorola VIP1003 или други? С VLC и плейлист имаш ли този проблем? Бокса е MAG-250 с VLC няма никакъв проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Ноември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2013 Какъв стриим ползваш мулти или уникаст дай един резултат от бокса на fw_printenv Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 4 Ноември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2013 На машината, където ми е пуснат сталкър портала стриймовете влизат на мултикаст, а аз с udpxy го правя на unicast. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 4 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2013 Нали не ги подаваш MPTS, а SPTS? С 50Mbps MPTS лагва много STB-то. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 27 Февруари, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2014 (Редактирано) Е да, много ясно, че SPTS Колеги, някой има ли го портала на български? Редактирано 27 Февруари, 2014 от Inkas Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danix Отговорено 8 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Август, 2014 Е да, много ясно, че SPTS Колеги, някой има ли го портала на български? Да, имам го портала на Български... Превода е мой... Пиши на лични, ако желаеш бг файлчетата... 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 8 Август, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Август, 2014 Атачни ги тук защо се стискаш Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danix Отговорено 14 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Юни, 2015 Заповядайте... Файловете stb.po и stb.mo се слагат в папка stalker_portal/server/locale/bg/LC_MESSAGES/ Файлчето bg.js се слага в папка stalker_portal/external/settings/js/langs/ Преводът е близо 90%... Успех на всички... bg.js stb.mo stb.po 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoLimit Отговорено 15 Юни, 2015 Доклад Сподели Отговорено 15 Юни, 2015 Заповядайте... Файловете stb.po и stb.mo се слагат в папка stalker_portal/server/locale/bg/LC_MESSAGES/ Файлчето bg.js се слага в папка stalker_portal/external/settings/js/langs/ Преводът е близо 90%... Успех на всички... bg.js stb.mo stb.po Браво на теб, изглежда е руски език, иначе трябва продължаваш превод.Мога да ти помогна превод, този файл stb.mo как мога редактирай, Нотепад++ не поддърка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване