¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 23 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2008 С кой модели GSM ми работи че маи не видях или спя още Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 23 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2008 За DTMF контролер ето майл-а за връзка lazardens@abv.bg Цените мисля бяха 120лв за 4 канално и 200 за 8 канално. Може и да има промяна сега тъй като това беше преди 10-тина месеца. Охх намерих и pdf за него: http://www.automation-bg.com/indexbg_files/User%20manual_3%20.pdf На сайта им има доста подробна информация общо взето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tik-tik Отговорено 20 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2010 Вибрацията е по-добрия вариант, но на накои GSM-и тя е с прекъсване, а други въобще нямат. Представанета в първия пост схема наистина иглежда ненужно усложнена. Ето по-проста схема за рестартиране. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 20 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2010 Само ако сложиш един диод паралелно на релето няма да е никак зле Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 21 Октомври, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Октомври, 2010 Вибрацията е по-добрия вариант, но на накои GSM-и тя е с прекъсване, а други въобще нямат. Представанета в първия пост схема наистина иглежда ненужно усложнена. Ето по-проста схема за рестартиране. "усложняването" си има цел всяка схема си е с преимущество, може би трябва да спомена, че употребата на оптрон е задължително когато апаратчето ще работи на 1000м надморска на 30м кула и киловолтови разряди през летния сезон, и въобще не е усложнена ако си сглобявал китове на неомонтана Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Poc Отговорено 21 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Октомври, 2010 Колега Миле, пазиш ли някъде въпросният PDF, който си посочил по-доре? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Отговорено 27 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2010 аз пък съм залепил буквално едно фотореле за оголена клавиатура на един водафон със счупен дисплей Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 27 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2010 аз пък съм залепил буквално едно фотореле за оголена клавиатура на един водафон със счупен дисплей Ей , колега - изпревари ме Най-просто, дуракоустойчиво и универсално , когато се иска система "пали-гаси". Фотореленсе за 3-4 кинта (в Конрад) в "тъмна" кутиика заедно с какъв да е GSM , когато е тъмно пали, когато стане светло от телефона докато звъните гаси, спира да звъни и пали. ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Октомври, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2010 на всеки смс пак нали Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Отговорено 27 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2010 на всеки смс пак нали не набирам номера и оставям телефона звъни звъни и си спира сам релето се настроива на колко време да гаси направо златна машинка когато е на 40-50 км от теб Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 28 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2010 на всеки смс пак нали Еее , много шъ го аФтоматизираме така за фотореле ше стане много самоуправляемо ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 28 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2010 колеги много е хубаво това ама не искам да пускате после теми защо се саморестартират всички устройства на кулата ми... щото като почнат "спам" смс-ите ще ви питам тогава ихихихихихи Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Отговорено 28 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2010 колеги много е хубаво това ама не искам да пускате после теми защо се саморестартират всички устройства на кулата ми... щото като почнат "спам" смс-ите ще ви питам тогава ихихихихихи не съм чак толко бос че да не се сетя защо се рестартира а и до сега не еимало такъв случай релето е настроене да спира тока за 14-15 сигнала свободно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2010 Или просто махаш SMS центъра от телефона... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 28 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2010 ма не се обиждайте де шегичка написах не съм казвал че някой е проЗ Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване