Администратор Велин Публикувано 26 Юли, 2008 Администратор Доклад Сподели Публикувано 26 Юли, 2008 изнесох темата тук: Да така е долния вкарва горния издухва. Проблем за мен е само влагата как ще се спира. влагата наистина от терена много варира, там където е работило това сигурно е доста по топло отколкото при нас, мисля си, че трябва да има термодатчик за да изкл на вентилаторите когато е по - хладно, по принцип самата дънна платка при работата си отделя някаква минимална топплина от компонентите която до някаде спира влагата , и не се получава конденз . Наскоро попаднах и на един каталог за срейове Контакт , там има интересни решения притив влагата. Примерно вижте Fluid101, Silicone72, Plastik70 , Urethan71(изолиращи и против влага) иначe ако се ползват пластмасови кутии ми грабна окото и друг спрей EMI35 (за екраниране срещу ел. смущения- оставя медно проводимо покритие) Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtbg59 Отговорено 28 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 28 Юли, 2008 Това ползвам(този тип) алуминиева, херметизирана, влагоустойчива,размери - 255 x 144 x 68 mm ,това е за жалост най-големия размер.Тази с импровизираната вентилация направо е убиец ,трабва да си смел и безотговорен и да искаш електриника да работи вътре( по точно навън!!!!).Вече писах как се охлажда ако е нужно,добрата електроника държи мин. -20 дo 55 C и няма активно охлаждане. (това е и оговора към г-н Лазаров точно в такива кутии има АР Cisco 350 на по 3 г. без грам проблем Никога не са забивали,няма рестарти-едиствено от енергото като паднат и ups'ите) "Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." Алберт Айнщайн "...една мрежа е толкова добра колкото нейните създатели..." безспорен факт ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 28 Юли, 2008 Доклад Сподели Отговорено 28 Юли, 2008 А може ли да покажеш как е Вентилираш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване