Balthazar Публикувано 25 Септември, 2013 Доклад Сподели Публикувано 25 Септември, 2013 Ето ви една читава билинг система която на мен лично ми допада. Безплатна е за 100 клиента става за малките селца и така на татака http://mikrobill.com/ http://www.youtube.com/watch?v=56Js2fbahvg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 25 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 25 Септември, 2013 Перфектно е! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 25 Септември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Септември, 2013 Дам аз също го ползвам и съм много доволен макар и само за тест но смятам да си купя пакет от тях всеки петък нов ъпдейт нон стоп съппорт по скайп дори и да не сам платил квото и да им кажа или пита, веднага са насреща. Най готиното е че дори в това демо което дават няма нищо орязано освен броя клиенти Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2014 Има и интерфейс на български Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 31 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2014 Браво на пичовете, малко останаха тия дето работят свясно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 31 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2014 В безплатната версия, липсва модула ППП(или поне на мен така ми написа). Миналата седмица я инсталирах за тест и при регистриране на нов потребител не му направи ПППоЕ връзка в борда. Дайте някой джокер, аз ли бъркам някъде. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2014 наистина го няма има обаче директни интерфейси към полските банки наще банкери дали имат такова нещо Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 31 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2014 наистина го няма има обаче директни интерфейси към полските банки наще банкери дали имат такова нещо абе те имат банките ама от как измъкнаха 50 хиляди от банката във Враца са настръхнали като пичи въшки и е голяма драма да се разбереш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Януари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2014 Поне към EasyPEY Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 1 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2014 БГ-Интерфейса е дело на един колега от форума …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ldjlyubo Отговорено 1 Февруари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2014 може ли да разделя бг и инт. трафика , къде се описват бг мрежите ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Февруари, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2014 не виждам такава опция но може да си я имплементираш за жалост ръчно Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 1 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2014 Инсталирах го за 15 минути а от 3 дена не мога да разбера как да сменя датата на клиент (не мисля, че е пълнофункционално до 100 клиента) "to bill" винаги плаща последната дата от месеца - това значи, че всичките 99 клиента трябва да платят последния ден от месеца ?!?!? https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Март, 2014 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2014 Има и други недостатъци за напреднали няма лан/пиринг/интернешънъл шеипър. като им гледам сайта и като знам що е е то "wizard mode" при ябълко компютрите ми става ясно що им е толкова накъсана мисълта Инак за споменатото от теб, хората в цивилизацията знаят че от първо до пето число трябва да са се изплатили за всичко дет плащат, защото взимат заплащане от 25-то до първо число, ама нали тука всеки гледа до угоди. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 2 Март, 2014 Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2014 Какви парички е на месец или ? не откривам нещо в сайта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване