Mitko Отговорено 23 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 23 Септември, 2013 Тя страницата за логин си излиза и се логвам ама не ми излиза видео. Само настройките на ДВРа мога да променям оттам. А от втората картинка, която съм дал, в предния пост се вижда, че DMZ съм го разрешил за адрес 192.168.0.101 (този който е на ДВРа). van6en.png lokalen.png Ето какво ми излиза като се логна "отвън" и локално. От картинките стигам до извода, че от вън ти е достъпен само 80-ти порт. Останалите два - 37777, които е за команди и 3778 за данни не са достъпни от вън и то заради доставчика ти. Той /доставчика/ от реалното айпи което ти е дал за достъп е пренасочил само 80-ти порт към 192.168.220.5. Един прост вариант да разбереш портовете дали са отворени от вън е: В ДОС прозорец изпълняваш една от двете команди: telnet "реален_публичен_адрес" 37777 telnet "реален_публичен_адрес" 37778 Ако при изпълнение на една от двете команди, телнета се замисли със съобщение Connecting to... порта е затворен. Ако веднага се появи черен екран и разни маймунски знаци - порта е отворен. Тествай телнет на 80-ти порт който със сигурност е отворен и ще видиш черния екран с мигащ промпт. Дано да съм ти помогнал поне малко. Поздрави, Митко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jelio jelev Отговорено 23 Септември, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Септември, 2013 Благодаря на всички отзовали се и най-вече на RudY-ElectriC, който имаше търпението на лични да ми обясни къде точно бъркам. А именно, че разрешавам DMZ към IP на DVRa и пренасочвам външния порт към порт 80 на DVRa. Затова се вижда само той. Сега чрез софтуера на DVRa всичко си върви без проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 24 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Септември, 2013 (Редактирано) С каквото можем помагаме При мен има около 20-25 работещи DVR-a, които в началото излизаха само през един адрес Така че доста съм си бил главата с тия видео наблюдения Поздрави Редактирано 24 Септември, 2013 от RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 24 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Септември, 2013 Пускай си DMZ като нямаш статик ип един акаунт в No-Ip Или DynDNS мисля този модел ги поддържаха и двата доставчика Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 24 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Септември, 2013 Той има статично ип, само че не е публично Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 12 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2014 Ползвай DVR-и с cloud функция . работи си супер и нищо не настройваш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване