Администратор JohnTRIVOLTA Публикувано 16 Септември, 2013 Администратор Доклад Сподели Публикувано 16 Септември, 2013 Здравейте, ползвам линк към отворена мрежа с Ubiquiti WiFiStation EXT на около 300м. без пряка видимост /на 50м. имам 2етажна сграда/ с панелна антена MS2415pSMA/. Линка ме задоволява /средно 11mbit RX - 40mbit TX/ , но проблема ми се появи , когато този линк се наложи да го направя постоянен с RB433 и WLM54G - просто, ако се върже то съм 1/1mbit RX/TX (-94-96dBm), за сравнение с "Убито" средно -76dBm, та искам да питам, коя карта на mini pci слот би имала подобна чувствителност , като 'Убито"? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Септември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Септември, 2013 на MAIN или на AUX е закачена антената? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 17 Септември, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2013 (Редактирано) Е що за въпрос ... main of course Да добавя, че и пигтейла /mmcx-rpsma/ смених и все така! Редактирано 17 Септември, 2013 от JohnTRIVOLTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ushoplias Отговорено 17 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2013 (Редактирано) Защо ли имам някакъв спомен, че на WLM-тата main отговаряше на антена B (antenna-mode=ant-b ). Редактирано 17 Септември, 2013 от ushoplias Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 17 Септември, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2013 Защо ли имам някакъв спомен, че на WLM-тата main отговаряше на антена B (antenna-mode=ant-b ). Е то на картата си е написано, няма как да се сбърка , пък и се ползва само една антена в mode ant-a ... да сложа на AUX и mode ant-b ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ushoplias Отговорено 17 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2013 Като е на main, да сложиш ant-b. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 17 Септември, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2013 OK Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Септември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Септември, 2013 Защо ли имам някакъв спомен, че на WLM-тата main отговаряше на антена B (antenna-mode=ant-b ). и аз съм със същия спомен Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 18 Септември, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Септември, 2013 Да, да , да, това се оказа проблема -дори линка стана 2 пъти по-добър от колкото с убито.Благодаря безкрайно за помощта и безценният съвет ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване