Тодор Лазаров Публикувано 21 Май, 2008 Доклад Сподели Публикувано 21 Май, 2008 От опита който имам 5 годишен. Стигнаш до убеждението че качествения монтаж е от голямо значение. Ето как не трябва да се оставя антената: Влагата винаги може да ви създаде проблем !!! Повярвайте ми ... Вярно по скъпо ще Ви излезе но после ще си спести много труд и нерви. /Авариите винаги стават в лошо време/ доста интересна е и тази антена: пробваш я херметизирана е и не е скъпа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoiko Отговорено 21 Май, 2008 Доклад Сподели Отговорено 21 Май, 2008 Молко спорен въпрос. От моя личен опит (4 години) мога да кажа, че ако се монтират правилно антените няма смисъл да се покриват. Главното трасе ми е на една вила на майната си в гората и вече повече от година не съм се качвал да видя какво става Антената е 160 см, а вятъра си е приличен там. Номера е добре да се изолира от влага. Да се ползват качествени силикони, а не от тези който се напукват след някоко месеца. Аз лично в последно време започнах да използвам едни червени силикони който ги дават за гарнитури на автомобили. Чувал съм че белия силикон го ядяли врабчетата :-? www.ev-bg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 21 Май, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 21 Май, 2008 Молко спорен въпрос. От моя личен опит (4 години) мога да кажа, че ако се монтират правилно антените няма смисъл да се покриват. Главното трасе ми е на една вила на майната си в гората и вече повече от година не съм се качвал да видя какво става Антената е 160 см, а вятъра си е приличен там. Номера е добре да се изолира от влага. Да се ползват качествени силикони, а не от тези който се напукват след някоко месеца. Аз лично в последно време започнах да използвам едни червени силикони който ги дават за гарнитури на автомобили. Чувал съм че белия силикон го ядяли врабчетата :-? Ами зимата. Моите като са на 2000 м надморска височина, целите стават в лед (особено около облъчвателя). Kула Снежанка 2000м зимата. Снимката е взета от блога на maxtelecom. Но така е от както си помня. Още повече че това е южната страна от северната е още по-зле. А ако са покрити е много по-добре. За силикона не споря, Аз ми слагам бишоп /каучук/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 23 Май, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Май, 2008 доста интересна е и тази антена: пробваш я херметизирана е и не е скъпа. имаме такваз и честно казано не михаресва .. нито монтажа нито как работи. п.с. между другото гледам, че си от чепеларе да не работиш при Гено Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 23 Май, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Май, 2008 Нe конкуренция съм му Не може да се каже щото аз работя основно в селата /радио/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edemy2001 Отговорено 13 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2010 ..... Чувал съм че белия силикон го ядяли врабчетата :-? .... и гаргите! Сега работилницата ми е на последния етаж на една сграда и имам две капандури към покрива. Есента, като се преместих там, силиконирах стъклата, че течаха. Мам...а им и гарги!!! Изядоха силикона... И пак протече! Какво ли не правих включително и стрелях по тях, ама не... Проскубаха го отвсякъде! http://енергия.еюhttp://www.e-kak.info/forum/index.php https://www.youtube.com/channel/UC0hGPWgF79s4JhhXY0Eo4zA Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф! Поздрави: Евгени LZ3EG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2010 .... и гаргите! Сега работилницата ми е на последния етаж на една сграда и имам две капандури към покрива. Есента, като се преместих там, силиконирах стъклата, че течаха. Мам...а им и гарги!!! Изядоха силикона... И пак протече! Какво ли не правих включително и стрелях по тях, ама не... Проскубаха го отвсякъде! Сложи плашило Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване