Администратор Велин Отговорено 26 Септември, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2013 Какъв е материала (пластмасата) която ползвате не гори ли на слънце? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 28 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 28 Септември, 2013 Стъклопласт - може да си ги поръчаш навсякъде. Само матрицата е скъпа, но ако има бройки няма проблем Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 8 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2014 Нека малко обновя темата гледах следния клип Гледам във самия барабан има нещо като подложка за паркет (примерно) и обикновен обръч От какво е материята може ли да се сдобите барабана ясно всеки тенекеджия ще го скалъпи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 8 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2014 На времето се пробвах да правя антени, с някакво PVC бяха, наред с другите простотии с който се сблъсках, се оказа,че точно това PVC много им е вкусно на гаргите и ми разбиваха антените гадинките и го изкалваваха. Не е проста работа да подбереш материала. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 8 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2014 (Редактирано) Материала за капака на радома е трувидур, идеално решение е, минимално радио поглъщане има, а относно "Подложката за паркет", това е материя подобна на дунапрен но със графитно съдържание, използва се за поглъщане на радио вълни, а и самия тъпан не е да го сгънеш на менгемето, трябва да се направи прецизно. Редактирано 8 Май, 2014 от RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 8 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2014 Е продава ли се някъде това дето викаш че е като донапрен аз ринга има кой да ми го изработи на валяци Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pavelkamburov Отговорено 9 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 вземете съберете една по-сериозна бройка поръчки, познавам човек който има всякакви машини, ринга може да е от някаква неръждясваща ламарина а отпред да е от трувадур или квото се казва там. Не е голяма философия да се направи, Ще му исмислим и лесно закрепване. Може да се съхраняват в разглобен вид за по-лесен транспорт а на място да се сглобяват с няколко болта и малко силикон за уплътнение между пластмасата и ламарината. Ще иска няколко специализирани инструмента за да се произведе ама не е някаква космическа технология все пак. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 Ние ще правим, но за сега не можем да намерим някой който да се занимава със стъклопласт и да е от Варна за да пробваме няколко варианта. И при успех ще има доста различни модификации за различните типове антени. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 Ако някой знае размери примерно за рокетдиш да пише имма познат с голяма фабрика за ламарина да видим какво може да измислим Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 Тя ламарината е според мен най-малкия проблем. на 30dB вия ли ти трябват и кои точно размери. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 Да примерно на 30-ката гледам че има значение еми ще питам колко ще стрива да се направи обръча ако има колеги който желаят ще си правим поръчки. Само не ми стана ясно за това където този държи (това което се лепи от вътре на барабана ) от какво и от къде Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 9 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 Това което е вътре е "FOAM MICROWAVE ABSORBER", материя която поглъща радио вълни, дунапрен с графит, аз не можах да намеря в България да се продава, дължината на тъпана е зависима от антената, т.е. според нейната диаграма, лично аз предпочитам трувидур, но всеки си има предпочитания. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 (Редактирано) Аз като гледам тези който се продават нямат вътре споменатото от теб и мен покритие на тази снимка е без преден капак Редактирано 9 Май, 2014 от PcTuninG™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Май, 2014 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 Да тези за бриджовете нямат, те са просто ламарина с няколко болта и пружини + капак. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 9 Май, 2014 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2014 Днес колегата от шумен http://www.vesuviustreamline.com/ ми прати снимки на продаваните от него Радоми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване