miccito Публикувано 26 Август, 2013 Доклад Сподели Публикувано 26 Август, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги, имам проблем с ARC Fusion SPLICER ONT 720B.При перфектно отрязани и почистени влакна заварява и дава надпис FUSION BAD.Отварям заварката перфектна с лазера минава перфект за съжаления нямам OTDR да проверя какво става.Пращах го на XCOM -някакъв дефект, софтуер "туй унуй" и накрая нищо.Моля ако някои се е сблъсквал с подобен проблем да сподели. Поздрави Г. Мицков. Редактирано 26 Август, 2013 от miccito Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 27 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 27 Август, 2013 OTDR ще каже истината.ако нямаш 80 лв. за наем за ден или бутилка уйски за приятел с такава джаджа може в най краен случай просто да видиш устройството от другата страна дали ще "запали".има и вариант за болни мозъци с преглед на микроскоп.ако не си виждал достатъчно заварки на микроскопа обаче упражнението е абсолютно излишно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 27 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 27 Август, 2013 (Редактирано) OTDR ........................................... 80 лв. за наем за ден Къде дават OTDR за 80 лв. на ден ? Редактирано 27 Август, 2013 от RudY-ElectriC …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VTSC Отговорено 20 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Август, 2014 Мисля, че ако има проблем в случая е по-скоро от вида на сплайсера. Valvi, ти си добре, INNO-то си работи и ти си пляскаш с ръце... (ако не бъркам човека). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alalfa Отговорено 20 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 20 Август, 2014 Колега , Ако не е гаранционен сплайсера може да се обадиш на г-н Добрев. Фирмата му е представител на Фуджикура за България и там се извършва гаранционият и извънгаранционият ремонт на машините продадени тук. Мисля че ще ти помогнат хората ,ако машината ти е от някой по известен китайски производител. 0888 337242 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 22 Август, 2014 Доклад Сподели Отговорено 22 Август, 2014 Потвърждавам - добре съм с INNO -то.Не бъркаш човека .А човека не сбърка със сплайсера. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване