Администратор kokaracha Публикувано 26 Август, 2013 Администратор Доклад Сподели Публикувано 26 Август, 2013 Търся модел с 2 или 3 мрежови карти на Alix. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 29 Август, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Август, 2013 абе скъп е тоя ликс, що баш него , по принцип имам точно такъв закачен за хотспот на едно място ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 31 Август, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2013 Щото търся решение за мини компютър Трябва ми нещо на което да бодна една компакт флаш карта с някаква ос. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anatoli Отговорено 31 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2013 разполагам с това http://www2.contec.co.jp/dl_data/ADE2100-MAN/ADE-2100%201st%20Manual.pdf цена:80лв, ползвано е само за тестове с микротик CF-та не е включена в цената. Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 1 Септември, 2013 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Септември, 2013 Нещо подобно,но със повече портове,захранване,кутия .... Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts