На въпроса - най-досадния проблем, когато пусна видео разговор по скайп, понасича, след половин минута става така, че аз си виждам моето видео по скайп, тези отсреща ме виждат и чуват, а аз нито ги чувам, нито ги виждам Спирах и пусках upnp няма разлика в пърформанса, скайпа не става за разговори. Тествано със скайп от телефон (андроид) и скайп за Уйндоус (Виндовс 8, десктоп версията на скайп). Подобно нещо се случва и на друг микротик който аз слагах на друго място, там с пренасочен порт се гледа един ДВР и при него след едно известно време зависва и видео и звук, мен ми се струва, че проблема е същия.
Дайте идея, моля! Когато првеключа на стария рутер (пфсенс) проблема със скайп изчезва!
Конфигурацията е стандартната, от куик сетъп е включен нат-а, пренасочени са няколко порта към вътрешни машини ... нищо сложно и не виждам от какво може да е проблема. Ако Ви трябва някаква информация - питайте.
Въпрос
tolostoi
Здравейте и поздрави за хубавият форум!
На въпроса - най-досадния проблем, когато пусна видео разговор по скайп, понасича, след половин минута става така, че аз си виждам моето видео по скайп, тези отсреща ме виждат и чуват, а аз нито ги чувам, нито ги виждам Спирах и пусках upnp няма разлика в пърформанса, скайпа не става за разговори. Тествано със скайп от телефон (андроид) и скайп за Уйндоус (Виндовс 8, десктоп версията на скайп). Подобно нещо се случва и на друг микротик който аз слагах на друго място, там с пренасочен порт се гледа един ДВР и при него след едно известно време зависва и видео и звук, мен ми се струва, че проблема е същия.
Дайте идея, моля! Когато првеключа на стария рутер (пфсенс) проблема със скайп изчезва!
Конфигурацията е стандартната, от куик сетъп е включен нат-а, пренасочени са няколко порта към вътрешни машини ... нищо сложно и не виждам от какво може да е проблема. Ако Ви трябва някаква информация - питайте.
Благодаря предварително. !
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
14
9
5
3
Popular Days
26 Авг.
7
20 Авг.
7
25 Авг.
7
24 Авг.
5
Top Posters For This Question
tolostoi 14 posts
111111 9 posts
ushoplias 5 posts
krustanovs 3 posts
Popular Days
26 Авг. 2013
7 posts
20 Авг. 2013
7 posts
25 Авг. 2013
7 posts
24 Авг. 2013
5 posts
Popular Posts
111111
Определено се настройвам на мисълта че не знаеш какво и как настройваш поне команди от рода на "pathping" ползвал ли си да анализираш въобще някакъв анализ правил ли си на връзката ти към интернет
33 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване