freenet Публикувано 18 Август, 2013 Доклад Сподели Публикувано 18 Август, 2013 (Редактирано) Здравейте , въпроса ми е за TP-Link MC220L, Gigabit Ethernet Media Converter и е 100Mbit/s порт включен към медията нормално ли е да се свърже (link) .На практика 100Mbit/s устройство не се разпознава от лан порта на медията (в моя случай).Да пишат потребители който реално ползват въпросната медия. Редактирано 18 Август, 2013 от freenet Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 18 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 18 Август, 2013 (Редактирано) Човече ползвам такива медии, ама убий ме, четох ти поста поне 10 пъти, е не можах да го разбера, ако питаш дали медния порт на конвертора пали на 100 мбит, не не пали, порта на тая медия е "1000Base-T", Линкват се само устройства с "1000Base-T" порт от другата страна Дано съм успял да ти отговоря Редактирано 18 Август, 2013 от RudY-ElectriC 1 …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
freenet Отговорено 18 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 18 Август, 2013 Точно това е въпроса RudY-ElectriC разбрал си го , мерси за отговора .Темата е изчепана . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване