¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 2 Юни, 2009 Доклад Сподели Публикувано 2 Юни, 2009 Имам предвит където няма 220В да се полва стандартния адаптер.И се налага магистрално да се захрани.Питам тъй като гледам 99% са на 5В 1-2А Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 2 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2009 http://poebg.com/product_info.php?products_id=28&osCsid=snmguoio7b5uv65ku0urn8hq75 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Юни, 2009 E как издържа на натоварването то медиата лапа повече от слуйч... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Юни, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2009 захранвания галванично разделени 5в. 1,2А на ANG Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 4 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2009 Taка и не каза от коя фирма са и какви входни напрежения Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 5 Юни, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Юни, 2009 Цитат Taка и не каза от коя фирма са и какви входни напрежения ее разби ме ами пусни едно гоогле , що и аз по рано не се сетих ето http://www.ang-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=3&Itemid=2&lang=bg Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Юни, 2009 Оф да са..... извинявай ама то понякога изперквам пък тия май и слуйчове ще ги полвам аз много я тача тая марка от обикновените им трафчета съм мн доволен.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Юни, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 Цитат Оф да са..... извинявай ама то понякога изперквам пък тия май и слуйчове ще ги полвам аз много я тача тая марка от обикновените им трафчета съм мн доволен.. преди време си направих труда и изчовърках едно захранване и направих някаква схема само дето чипа беше със заличен номер Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2009 Това понякога не е проблем.Той е някакъв стандартен шим контролер и най вероятно е от масово разпространените..Жалко, че брат ми не е в БГ за момента иначе съм сигорен че ще го измисли кой е чипа.. п.п. А стабилно ли се държат и как са от към изгаряния ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 7 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Юни, 2009 Цитат Имам предвит където няма 220В да се полва стандартния адаптер.И се налага магистрално да се захрани.Питам тъй като гледам 99% са на 5В 1-2А 90~100V пускаш по лана и директно стандартния адаптер и си фърка. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Юни, 2009 Да те са 100-240В повечето Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване