radioboy Публикувано 13 Август, 2013 Доклад Сподели Публикувано 13 Август, 2013 Става дума за следното: Къща в селски район трябва да се покрие с 2 наностейшъна (м2 и локо м2) Имам въпрос относно конфигурацията на двете устройства и дали това което съм намислил ще работи на практика. Нано М2 ще работи като сохо рутер и съответно АП. от втория порт на Нано М2 ще има кабел около 40 метра до Локо М2. Локото мисля да работи като бридж и съответно АП със същото ССИД на различни канали. Въпроса ми е клиентите дали ще минават автоматично на АП-то с по-силния сигнал и ще има ли забавяне.. Благодаря Ви предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Август, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Август, 2013 няма да се разбира кога ще минават но винаги ще се закачат на по силния сигнал проблем са само глупавите ябълкови огризки които си гледат за мак адреса на АР-то и само това ги интересува 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioboy Отговорено 13 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Август, 2013 Благодаря много! Лошото е че ще има на клона и от ябълките Дано не стане мазало.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krustanovs Отговорено 13 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 13 Август, 2013 за UniFi мислил ли си ? те мисля че ще ти свършат най-добра работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radioboy Отговорено 13 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Август, 2013 за UniFi мислил ли си ? те мисля че ще ти свършат най-добра работа Бюджета не го позволява а нанотата са ги купили вече.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване