master Публикувано 10 Август, 2013 Доклад Сподели Публикувано 10 Август, 2013 Устройствата бяха закупени втора употреба. При запускането им едно от тях имаше само 6канала и след промяна на региона не се оправи. Другото нямаше AP режим което просто ни потресе. След смяна на фирмуерите с такива които си ползваме и на другите радия проблема с каналите и AP режима се оправи но на всички им липсва 40MHz лента. Със сигурност проблема вече не е във фирмуера тъй като въпросния работи на други нанота но къде е ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Август, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2013 Да не са Хамерикански Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2013 Нямам представа. Втора употреба са и бяха закупени от тук. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
panevdd Отговорено 10 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2013 Опитвали ли сте Reset to Factory Defaults или направо Firmware Recovery с последната версия (XM-v5.5.6.build17762.bin)? При задаване на регион Compliance Test също ли има липсваща честотна лента? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2013 Преди каквото и да е било винаги давам ресет. Сменяни са няколко различни фирмуера които работят на другите ни NS5ци. На всеки регион липсва лентата. По принцип нашите винаги са на Compliance Test. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 10 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2013 Със експорт на конфига от друго ваше и импорт на това какво се случва? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2013 Ами не съм тествал но то това не е нормално. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 10 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 10 Август, 2013 Изкопирай всички файлове които можеш през ssh и ги сравни със другото устройство кеото си работи. Ако е конфигурация сейфната на файловата система - ще се види. Прати ми ги ако нямаш възможност да ги сравниш. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 12 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Август, 2013 Добре бе само аз ли чета че устройствата са Nano 5 (но не M5) ! При старите устройства (не М) 40MHz ширина на канала имаш само когато е избрано country: USA във Link страницата, но ще има само определени канали разрешени в USA. Master ,да разбирам ли че имаш други Nano/Loco 5 без М, които на Compliance Test имат 40MHz лента? ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 12 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 12 Август, 2013 чистите нанота и локота имата 40 мгх лента не само на usa,има и на united kingdom и на други Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Август, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Август, 2013 Когато има лента на 40мхз без наличност на N-стандарт говориме за Турбо Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 12 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Август, 2013 Аз си мисля че от всички чисти нанота / локота само нано5 има 40 лента... Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 14 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 14 Август, 2013 (Редактирано) Аз си мисля че от всички чисти нанота / локота само нано5 има 40 лента... Значи ти по нагоре в поста си казваш че След смяна на фирмуерите с такива които си ползваме и на другите радия проблема с каналите и AP режима се оправи но на всички им липсва 40MHz лента. Със сигурност проблема вече не е във фирмуера тъй като въпросния работи на други нанота но къде е ? като ни оставяш с впечатлението че на твойте си "Нанота" си имаш 40MHz. А сега вече мислиш само? Няма да се учудя да го е отнeсъл и този дето ти ги е продал "дефектни" "Нанота" без 40MHz. Редактирано 14 Август, 2013 от MiPSus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Август, 2013 Въпросните нанота Нямат 40мхз лента всички останали които съм виждал и ползвам имат. Явно не съм се изразил правилно. Никой нищо не е отнесъл за няколко антики едва ли ще се карам с хората. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване