exvitermini Публикувано 6 Август, 2013 Доклад Сподели Публикувано 6 Август, 2013 Чисто нови, неразопаковани, всякакви видове... 2ни, 3ни, табове и т.н. Имам и няколко магистрални и субмагистрални табове. Всичко е TELESTE. Пускам с куриери. Връзка с мен на Л.С или на тел. От Монтана съм 08 88 25 89 79 Цена по договаряне (предложете вие) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 7 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2013 Окрадохте го това Близу бре Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 7 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2013 Ако нямаш интерес към обявата е желателно да се въздържаш от коментари Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exvitermini Отговорено 8 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Август, 2013 За триене е темата. Обявата не е актуална вече. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts