Администратор 111111 Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 мостчетата, не е ли по евтино да са напечатани на платката Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Февруари, 2010 мостчетата, не е ли по евтино да са напечатани на платката колкото и добре да е трасирана платката се налага да има и мостчета, особено като става дума за по високи напрежения и не може да се наблискват пътечки. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 29 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2015 Този Макелсан поне е онлайн упс. На APC онлайн UPS-те са безбожно скъпи. Имам в момента на APC https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1050 и се замислям сериозно дали да не го сменя с http://www.makelsan.com.tr/en/product-powerpack-plus-series-1-3kva-ups-1.html 1kVA / 700W Случвало ми се е като спре тока с това APC да ми забива техника. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 30 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2015 Продават се в нета втора употреба MGE със същата мощност, за по 300 лв. Или дори DELL от Квант сервис ще е по добър вариант. Лично аз имам 10 бр. online UPS 1250 VA Makelsan и си работят (смених им батериите с CSB). www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 30 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2015 От две години ползвам онлайн Юпс марка PowerWalker 3000kv , засега са ми 2 броя нямам никакви проблеми да не кажем че за цената си са перфектни ,акумулаторите след толкова експлотация все още са си читави.Единственното е че е 36 волтов но пък е с изход и за външен пакет акумулатори, така и не остана време да купувам външни батерий... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 30 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2015 Отдавна ги махнахме поради доста проблеми при токови удари. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 30 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2015 От EATON съм доволен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emc1000 Отговорено 30 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2015 Аз съм доволен от ARtronik. До сега нищо не се е рестартирало, поради ups-ът. Явно вече всичко е до късмет, а не до марка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 30 Януари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2015 Аз съм доволен от ARtronik. До сега нищо не се е рестартирало, поради ups-ът. Явно вече всичко е до късмет, а не до марка. Май си прав..... Ето аз съм доволен колегата не е, аз нямам забиване даже и при токов удар ,явно си е до късмет... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 30 Януари, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2015 Artronik/Makelsan не са дори и китайски боклуци Пройзхождат от братска Турция и съответно и меко казано са пълни уреди за подкарване на статдни животни. Същото не мога да кажа за Eaton/APC,за тях мога да кажа само че работят както се очаква Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 2 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Февруари, 2015 Отдавна ги махнахме поради доста проблеми при токови удари. Колега кои махнахте отдавна? Аз се заглеждам и по този PowerWalker https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=576917 Понеже е с 2 батерии и лесно ще мога да ги подменя с големи акумулатори 2x75Ah Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 2 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Февруари, 2015 Makelsan и Artronik. Всичко в момента е APC, MGE, правени от нас и няколко Mustek. Не мисля, че е добре да преминеш от APC на Makelsan. Нищо лично ама ми се струва абсурдно. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 2 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Февруари, 2015 (Редактирано) Моето APC първо не е онлайн, и второ се товари на 60 - 70 процента и както казах, ми се случи да ми забият UBNT устройства при спиране на тока. Може да е в следствие на това, че е понатоварен не зная. Другото което гледах е един EATON: https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=541132 и този Мустек: https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=569597 Power Walker-а ми хареса, защото е с 2 акумулатора а другите са с 3. Може да дадеш мнение. Благодаря. Редактирано 2 Февруари, 2015 от Gesha Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 2 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Февруари, 2015 Eaton съм виждал само ниския им клас, платката беше 1:1 с аналогичен по цена/ватове mustek. Да малко е некомфортно, че не са с две батерии. Убнт с оригиналното си захранване ли заби? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 2 Февруари, 2015 Доклад Сподели Отговорено 2 Февруари, 2015 (Редактирано) Eaton съм виждал само ниския им клас, платката беше 1:1 с аналогичен по цена/ватове mustek. Да малко е некомфортно, че не са с две батерии. Убнт с оригиналното си захранване ли заби? Абсолютно да. И то не заби точно ами порта му от 100 мбпс тръгна на 10. След рестарт се оправи разбира се. Иска ми се да взема онлайн упс, би трябвало да е по - добре Другият вариант е примерно това: http://prostor-bg.com/online-/6101--mge-pulsar-extreme1000c.html Само, че първо е втора употреба и не се знае колко е ползван и второ, че е доста по - стар модел от гореспоменатите. Незнам кое би вършило по - добра работа. Редактирано 2 Февруари, 2015 от Gesha Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване