jordan_ruse Публикувано 10 Юли, 2013 Доклад Сподели Публикувано 10 Юли, 2013 Здравейте. Търся да си купя няколко бройки УБНТ на 5 гига. Не ме интересува дали са с гръмнали лан-ове или директно ги е поразил гръм или някой пишман майстор не е успял да ги оправи. Може да са и без капачета и мръсни. Важното е да са цели. Инжектори и захранвания не ме интересуват. Моля да пишете какво имате и за какво сте готови да се разделите с тях. Поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Юли, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Юли, 2013 за какви пари Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 2 Октомври, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Октомври, 2013 трябват ми още няколко бройки !!! май съм забравил да спомена че може да са и без корпусите = гола платка също ме устройва !!! !!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts