master Публикувано 2 Юли, 2013 Доклад Сподели Публикувано 2 Юли, 2013 Монтирано е в един таблет Prestigio. Проблема е следния - на клиент бяхме му сложили рутер. Човека искаше сносен рутер и не му беше проблем да си плати и му сложихме един тплинк wr1043nd лаптопа му както и телефона му си работят отлично с въпросния рутер. Закачали сме още няколко лаптопа и е нямало никакви забележки. Днес клиента си закупил таблетчето и не иска да се свърже с рутера не зависимо имали криптиране или не. Рутера е с последен ъпдейт и с предни версии не се оправя. В момента има AP AirPort express включено към лана на рутера за тест и таблет се свързва. Пробвахме да го ъпдейтнем но е с подлената актуализация. Някаква идея ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 2 Юли, 2013 Доклад Сподели Отговорено 2 Юли, 2013 Смени канала на 3 или 9 че ги водят стандартни за N. Също, ако няма устройства на G, сетни рутера само на N. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Юли, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Юли, 2013 Най-вероятно е спряно B/G и тоя китайски таблет не отразява. или е зададено само 40мхз лента Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 2 Юли, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Юли, 2013 (Редактирано) Няма как да оставя само на N тъй като има б/г клиент но ще проверя утре на кой канал е и ще го променя, че не е удобно в този час. Благодаря! п.п. сега влязох ремоте в рутера и си е на ауто за лентата както и за каналите. В статуса показва, че е застанал на 9ти канал. Редактирано 2 Юли, 2013 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 3 Юли, 2013 Доклад Сподели Отговорено 3 Юли, 2013 95% съм сигурен, че пороблема е в WPA-то, имах продобен проблем. Тестваий комбинации докато не заработи, с AES мисля че работеше ама може и да бъркам. Но там някъде беше разковничето Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 3 Юли, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Юли, 2013 Точно и аз съм имал проблем с него и за това първо него спрях и пак е така. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване