hgd Отговорено 6 Август, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2013 Аз все си мисля за грешки от подобен тип: http://nag.ru/articles/article/23270/uyazvimost-bgp.html (предполагам, че за повечето няма да е сложен езикът) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Август, 2013 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2013 А какво ще стане, ако по "грешка" сложат неща за филтриране, които не са одобрени от СРС? Например някои от торент сайтовете - клиентите направо ще те убият. само че ще ги препраща на тяхната страница както ги блокират аз ще добавя и всякакви комуникации към тях така че с проблема да се обръщат към тях Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2013 Те и без това вече 2 ма ревнаха защо не се отварят въпросните сайтове. И са си прави хората плащат си и искат! Но ние пак сме в средата. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Semoff Отговорено 6 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2013 Направи една "вътрешна" страница за "правите хора" с обяснения как се ползва прокси и да дерзаят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 16 Август, 2013 Собственик Доклад Сподели Отговорено 16 Август, 2013 Какво API, какви глупости. В 14 дневен срок от следващата подобна малоумщина трябва да : до административен съд софия : жалба срещу решение ххх/хххх ДКХ. Решение хххх/хххх нарушава правото ми на достъп до информация , уредено в чл.41 КРБ и чл. 10 ЕКПЧ , затова моля да бъде отменено. На "забранените" страници се намира важна за мен СТАТИСТИЧЕСКА информация. Ако жалбата не успее - жалба до европейския съд по правата на човека Отделно сигнал до омбудсмана за противоконситуционност на закона на хазарта. Ако ми остане време и фана 14 дневния срок за обжалване , ще ги мора до последно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 17 Август, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2013 (Редактирано) Георги Димитров ни е завещал крилатата си фраза: "... дела, дела и пак дела!" но е пропуснал да уточни "...съдебни" Още много години път има да извървим за да започнем да си познаваме правата и още толкова за да започнем да си ги търсим! Редактирано 17 Август, 2013 от MiPSus 1 ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Balthazar Отговорено 24 Септември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 24 Септември, 2013 http://www.sportal.bg/news.php?id=449111 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 18 Ноември, 2013 Доклад Сподели Отговорено 18 Ноември, 2013 ти да видиш.... http://zalozibg.com/otmenqt-zabranata-na-bukmeikari/ Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване