lino_st Публикувано 16 Юни, 2013 Доклад Сподели Публикувано 16 Юни, 2013 здравейте във бързината си обърках бина и сложих погрешен бин на едно тп-link 740н в 2.интересното е че сега има инсталиран опенврт но имам достъп само през telnet с putty аз не сам запознат с telnet как се работи и незнам как да сложа другия бин които си е за рутерчето. сложих този :openwrt-ar71xx-generic-tl-wr740n-v1-jffs2-factory а трябваше този :openwrt-ar71xx-generic-tl-wr740n-v1-squashfs-factory Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kipsoft76 Отговорено 16 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Юни, 2013 (Редактирано) Като се закачиш към рутера с putty: sysupgrade http://downloads.openwrt.org/attitude_adjustment/12.09/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr740n-v1-squashfs-factory.bin Редактирано 16 Юни, 2013 от kipsoft76 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lino_st Отговорено 16 Юни, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Юни, 2013 root@(none):/# sysupgrade http://downloads.openwrt.org/attitude_adjustment/12.09 /ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr740n-v1-squashfs-factory.bin wget: bad address 'downloads.openwrt.org' wget: bad address 'downloads.openwrt.org' wget: bad address 'downloads.openwrt.org' wget: bad address 'downloads.openwrt.org' Invalid image type. Image check 'platform_check_image' failed. забравих да кажа че рутера е с изгорял WAN точно за това исках да сложа openwrt Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kipsoft76 Отговорено 16 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 16 Юни, 2013 Качваш bin файла на рутера с scp или winscp и sysupgrade /path/to/bin_file Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lino_st Отговорено 17 Юни, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2013 winscp не може да се свърже с рутера с дава ми network error:connection refused Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 17 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2013 (Редактирано) Виж дали използваш SFTP или си с SCP - най-добре опитай всички налични протоколи Редактирано 17 Юни, 2013 от hgd Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lino_st Отговорено 17 Юни, 2013 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Юни, 2013 (Редактирано) с SFTP и SCP пак същото с FTP ме пита за юзер пиша root и пак ме изхвърля. Редактирано 17 Юни, 2013 от lino_st Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeFeKt Отговорено 18 Юни, 2013 Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2013 а парола с passwd сменял ли си ? за да ти даде достъп през ssh(winscp) мисля че искаше да се сетне парола. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване