koko Публикувано 6 Януари, 2009 Доклад Сподели Публикувано 6 Януари, 2009 Откъде купувате щуцери PG9, PG11 и др. Мисля да взема кутии famatel без гумените щуцери и да сложа такива който се затягат та да няма паяци и влага. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
klamer Отговорено 26 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Август, 2009 електромаркет, тнт и всички подобни магазини. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Август, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2009 И аз точно от там...ако е за много бройки..Ако е за 2-3-10 броя от магазина с/у нас Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 2 Септември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Септември, 2009 Ние пък предпочитаме гумените капачки. В кутия на фамател без дупки, правим си наши и слагаме гумени. По лесно се борави от щуцери ,но се свършиха. Ако някой има идея откъде може да се намерят само гумени капачки, на сносна цена, ще съм му благодарен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vldolec Отговорено 28 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Декември, 2009 За щуцери PG 9 11 17 мисля че бяха за Варна. вземах от магазин Елма (представители на ELMARK). За 10лв. излизаха към 30-тина броя. Докато работих. Студент. Горд собственик на Рено Клио. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване